Andreea Marinescu, plus 70 kg în cele două sarcini. S-a chinuit enorm să slăbească

  • 769 afişări
06 noiembrie 2018
Andreea Marinescu, plus 70 kg în cele două sarcini. S-a chinuit enorm să slăbească

Galerie foto

Andreea Marinescu, dietă (galerie foto)Andreea Marinescu, dietă (galerie foto)Andreea Marinescu, dietă (galerie foto)Andreea Marinescu, dietă (galerie foto)

Andreea Marinescu a vorbit recent într-un interviu despre kilogramele acumulate în cele două sarcini. Ştirista recunoaşte că s-a chinuit enorm să slăbească.

Prezentatoarea de televiziune a devenit anul trecut mamă pentru a doua oară. Ştirista mai are un băieţel, Vladimir, în vârstă de 9 ani, dintr-o relaţie anterioară. Andreea Marinescu a dezvăluit cum a reuşit să scape de kilogramele în plus, pe care le-a luat în timpul sarcinii.

„Am revenit repede la ştiri, nici nu aş fi avut altfel cum, pentru că îmi place mult ceea ce fac şi atunci nu cred că puteam sta departe de televiziune. La prima sarcină am luat în greutate 40 de kilograme. Şi nu a fost foarte simplu, dar am reuşit să dau destul de repede jos. Dupa prima lună slăbisem 27 de kilograme. A fost o slăbire bruscă, nu m-am speriat foarte tare. Dar la a doua sarcina am luat 30 de kilograme şi, după un an şi jumătate, încă mai am de dat 8 kilograme jos şi acestea mă chinuie. Multă lume îmi spune că nu se vede, că la 38 de ani femeile sunt altfel construite. Încă îmi doresc să port mărimea 36 – 38, să arăt bine pentru mine, nu pentru alţii. Dar lucrul acesta nu e simplu şi am încercat toate curele de slăbire posibile şi imposibile. Dar nu mă pot ţine, mă chinui cu ele, merg la sală. Nu reuşesc să mă menţin.

Slăbesc până la o greutate şi le pun înapoi. Acum am 66 de kilograme. Eu îmi doresc să ajung la 58 de kilograme şi la nişte măsuri pe care le aveam înainte să nasc. Am vreo 10 cm în plus cam peste tot şi aceste 8 kilograme cu care nu mă simt bine. După sarcina cu Armin mi-am propus să slăbesc repede, dar ce nu am luat în calcul a fost vârsta. După o anumită vârstă slăbeşti mult mai greu, acumulezi mult mai repede. La o lună jumătate mergeam la sală cu o prietenă antrenor, Carmen Dobrescu. Plângeam când mă uitam în oglinzi şi nu-mi plăcea ce vădeam. Am slăbit cu ea 20 kg. Acum am un nou regim, mănânc salate, carne foarte slabă, friptă sau fiartă, brânzeturile doar de lapte de capră. Încerc să dorm 10 ore, mă trezesc la 4 dimineaţa pentru matinal,” a declarat ştirista pentru click.ro.

Prezentatoarea s-a căsătorit a doua oară, partenerul ei fiind un poliţist criminalist, pasionat de muzica rock, motiv pentru care soţul vedetei cântă, în timpul liber, şi într-o trupă.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: sarcina , dieta , andreea marinescu