Bianca Lăpuşte încurajează naşterea pe cale naturală: "Nu mi s-a părut greu"

  • 763 afişări

Bianca Lăpuşte încurajează naşterea pe cale naturală: "Nu mi s-a părut greu"

19 ianuarie 2018

Galerie foto

Bianca Lăpuşte încurajează naşterea pe cale naturală: "Nu mi s-a părut greu"Bianca Lăpuşte încurajează naşterea pe cale naturală: "Nu mi s-a părut greu"Bianca Lăpuşte încurajează naşterea pe cale naturală: "Nu mi s-a părut greu"Bianca Lăpuşte încurajează naşterea pe cale naturală: "Nu mi s-a părut greu"

 

Bianca Lăpuşte are sfaturi pentru femeile care vor să devină mame.
 


„Am născut natural şi nu mi s-a părut greu. Am reuşit să nasc în 2 ore şi am ieşit din spital după două zile, iar durerile au fost mult sub satisfacţia de după. Experienţa pe care am trăit-o luptând să îmi aduc copilul pe lume este unică. Dacă le permite sănătatea şi totul decurge bine, eu le recomand din toată inima viitoarelor mămici să aleagă calea naturală. Pentru mine este un avantaj uriaş (n.r. ca a devenit mama la o varsta frageda). Întâmplător, am urmat modelul mamei mele, care m-a avut tot la vârstă de 21 de ani. Dar asta nu înseamnă că pentru oricine ar reprezenta un avantaj. E adevărat că voi fi mai apropiată de ea, ca vârstă, însă cred că decizia de a avea un copil este mult mai complexă de atât şi ţine de mult mai mulţi factori”, a spus Bianca Lapuste.

"Instinctul matern şi iubirea imensă au schimbat complet modul în care privesc lucrurile din jurul meu. Sunt mai precaută decât eram şi mai responsabilă, cred eu. Aveam 21 de ani când am născut-o pe Maria Elisabeta şi, pentru că alăptam, eram mereu cu ea. Normal, nu am mai avut la fel de mult timp pentru alte lucruri, însă nu mi s-a părut nicio clipă că am renunţat la ceva. Da, s-a scurtat timpul alocat prietenilor sau chiar nouă, s-au schimbat puţin planurile, dar ăsta e un lucru bun. A, şi mi-am îmbunătăţit gătitul, făcând asta zilnic”, a mai spus Bianca Lapuste, sotia lui Marius Moga, pentru site-ul mamapentrudoi.ro.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: bianca lapuste , nastere