Ce greutate au, în realitate, voluptuoasele de la Hollywood

  • 2988 afişări
16 martie 2018

Ce greutate au, în realitate, voluptuoasele de la Hollywood

Galerie foto

Ce greutate au, în realitate, voluptuoasele de la HollywoodCe greutate au, în realitate, voluptuoasele de la HollywoodCe greutate au, în realitate, voluptuoasele de la HollywoodCe greutate au, în realitate, voluptuoasele de la Hollywood

 

Sofia Vergara, Kim Kardashian, Katy Perry sau Tyra Banks se numără printre femeile cu forme de la Hollywood. Acestea au dezvăluit cât cântăresc ele, în realitate.
 

Sofia Vergara -  59 kilogame
Actriţa din Columbia, renumită pentru formele sale generoase, a declarat pentru Allure că refuză să scadă chiar şi un kilogram sub 59 de kg. "Fundul meu se micşorează, sânii mi se micşorează. În America Latină, dacă nu ai fundul mare, nu exişti ca femeie".


Katy Perry - 59 kilograme
Cântăreaţa a mărturisit că, în trecut, a avut unele complexe legate de trupul său:"Acum, am 59 de kilograme, ceea ce este ok pentru mine. Dar când eram mai tânără, aveam aceeaşi înălţime şi cântăream mai bine de 66 de kilograme", a declarat pentru Elle.


Kim Kardashian - 56 kilograme
Kim era renumită pentru curbele sale periculoase, dar a muncit din greu pentru a slăbit după cele două sarcini ale sale. Înainte de a deveni mamă, Kim spune că nu avea decât 53 de kilograme.


Tyra Banks - 73 kilograme
Fostul supermodel nu are nicio problemă cu silueta ei voluptuoasă. Deşi a avut o greutate fluctuantă de-a lungul timpului, aceasta admite că avut întotdeauna cu 10 kilograme în plus faţă de orice model aflat în apogeul carierei.


Kylie Jenner - 61 kilograme
Cea mai tânără membră a clanului Kardashian admite că acum are 61 de kilograme, dar... "este în regulă, îmi place pufoşenia".


Amy Schumer - 68 kilograme
Amy se simte cât se poate de bine în pielea ei şi nu are de gând să slăbească foarte curând.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: greutate , vedete