Ce mănâncă Andreea Berecleanu în timpul postului. Micul dejun e inedit

  • 2758 afişări

Ce mănâncă Andreea Berecleanu în timpul postului. Micul dejun e inedit

22 noiembrie 2017


Galerie foto

Ce mănâncă Andreea Berecleanu în timpul postului. Micul dejun e ineditCe mănâncă Andreea Berecleanu în timpul postului. Micul dejun e ineditCe mănâncă Andreea Berecleanu în timpul postului. Micul dejun e ineditCe mănâncă Andreea Berecleanu în timpul postului. Micul dejun e inedit

Andreea Berecleanu este una dintre vedetele de la noi care se menţine într-o formă de invidiat.
 


Recent, Andreea Berecleanu le-a arătat tuturor ce mănânca ea la micul dejun, acum, în timpul postului Crăciunului. Prezentatoarea TV şi-a amintit de vremea copilăriei şi s-a bucurat pentru câteva momente de un gust nemaipomenit cu care rar avem ocazia să ne întâlnim.

"Mamaliga rece cu dulceaţă de vişine. Asta am mâncat eu azi dimineaţă. Am deschis frigiderul şi in loc de alte opţiuni de post, nu foarte variate, am găsit un rest de mămăligă de la varza de ieri şi l-am adaptat. Ca în vremea copilăriei, în vacantele de la Râşnov, la o familie de saşi. Acolo am mâncat şi friptura cu dulceată, ceea ce astăzi în restaurante se numeşte gourmet. Voi, ce idei rapide aveţi pentru mâncarea de post?", a scris Andreea Berecleanu în dreptul fotografiei.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: andreea berecleanu , post