Celine Dion, de nerecunoscut! Fanii sunt îngrijoraţi de felul în care artista arată

  • 583 afişări
29 iunie 2018
Celine Dion, de nerecunoscut! Fanii sunt îngrijoraţi de felul în care artista arată

Galerie foto

Celine Dion, de nerecunoscut! Fanii sunt îngrijoraţi de felul în care artista arată Celine Dion, de nerecunoscut! Fanii sunt îngrijoraţi de felul în care artista arată Celine Dion, de nerecunoscut! Fanii sunt îngrijoraţi de felul în care artista arată Celine Dion, de nerecunoscut! Fanii sunt îngrijoraţi de felul în care artista arată

În ultima perioada, Celine Dior a avut nişte apariţii impecabile, iar alegerile sale vestimentare au fost apreciate de criticii de modă. Cu toate astea, ultimul său look este total diferit şi îngriorător.

Celebra cântăreaţă a postat recent pe contul ei de Instagram o fotografie în care se priveşte în oglindă şi este de nerecunoscut. Artista are părul blond şi breton, o pereche de ochelari de soare rotunzi, de mari dimensiuni şi poartă o rochie asimentrică tip cămaşă, multicoloră alături de o pereche de pantofi stiletto albaştri.

În ciuda alegerii vestimentare extrem de reuşite, fanii şi-au exprimat îngrijorarea referitor la faptul că artista pare să fi slăbit considerabil.

În ultimii ani Celine Dion s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Presa internaţională a scris că artista suferă de o boală a urechii mijlocii cu care se confruntă de aproximativ un an. Cu toate că a urmat un tratament, operaţia nu a putut fi evitată. Boala de care suferă Celine Dion „cauzează iregularităţi ale auzului şi face ca interpretarea să fie extrem de dificilă”, scria Daily Mail potrivit Click.

Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!