Corina Dănilă, senzaţională în costum de baie, după ce a slăbit 20 de kilograme. A renunţat la două alimente

  • 1274 afişări
09 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Corina Dănilă, senzaţională în costum de baie, după ce a slăbit 20 de kilograme. A renunţat la două alimente

Galerie foto

Corina Dănilă, în costum de baie, după ce a slăbit 20 de kilogrameCorina Dănilă, în costum de baie, după ce a slăbit 20 de kilogrameCorina Dănilă, în costum de baie, după ce a slăbit 20 de kilogrameCorina Dănilă, în costum de baie, după ce a slăbit 20 de kilograme
La 46 de ani, Corina Dănilă şi-a schimbat complet stilul de viaţă încă din momentul în care a decis că este momentul să aibă parte de cea mai spectaculoasă transformare din viaţa ei. Într-un an de zile, prezentatoarea de televiziune a reuşit să slăbească aproape 20 de kilograme, ajungând astfel la silueta de la debutul în televiziune, facultatea de actorie şi a devenit ştiristă.
 
Într-un interviu pentru ”Ce se întâmplă doctore?”, Corina Dănilă a mărturisit că în anul 2017 avea 76 de kilograme, iar în prezent a ajuns să cântărească 57 de kilograme, după ce a urmat un regim alimentar personalizat realizat de specialiştii unei clinici private. A renunţat complet la zahăr şi prăjeli, iar alimentele pe care are voie să le consume sunt la îndemâna tuturor. În plus, este foarte atentă la alimentele procesate, acestea lipsind din meniul vedetei. 
 
“Carne de porc, vită, peşte, ouă, lactate, salată verde, roşii, castraveţi, ridichi, ceapă, dovlecei, seminţe, ulei de măsline, fructe şi tot felul de condimente. Gătesc la cuptor, fiert sau tras la tigaie”, a povestit Corina. „Am învăţat să mănânc atunci când îmi e foame, puţin şi destul de des, minim cinci mese pe zi. Plec de acasă cu caserole cu mâncare sau cu iaurt sau fructe, în funcţie de programul meu de peste zi şi de ce anume am chef să mănânc. Îmi pregătesc de seara şi dimineaţa mi le iau cu mine. Mănânc fructe, dar mănânc şi îngheţată îndulcită cu ştevie sau îmi cumpăr din când în când dulciuri de la raioanele speciale, fără zahăr”, a continuat vedeta.
 
Principalul motiv pentru care s-a apucat de dietă a fost, în primul rând, sănătatate, actriţa începând să aibă probleme cu coloana vertebrală.
 
Foto: Instagram

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: corina danila