Cum a reacţionat Laura Cosoi când a aflat că este însărcinată. "Sentimentul este unul foarte ciudat"

  • 1455 afişări

Cum a reacţionat Laura Cosoi când a aflat că este însărcinată. "Sentimentul este unul foarte ciudat"

13 februarie 2018


Galerie foto

Cum a reacţionat Laura Cosoi când a aflat că este însărcinată. "Sentimentul este unul foarte ciudat"Cum a reacţionat Laura Cosoi când a aflat că este însărcinată. "Sentimentul este unul foarte ciudat"Cum a reacţionat Laura Cosoi când a aflat că este însărcinată. "Sentimentul este unul foarte ciudat"Cum a reacţionat Laura Cosoi când a aflat că este însărcinată. "Sentimentul este unul foarte ciudat"

Laura Cosoi traversează cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei de când a aflat că e însărcinată, iar acum, actriţa a povestit, pe blogul personal, cum a aflat că este însărcinată.
 

Foto: lauracosoi.ro


”Când mă gândesc cum a început aventura această minunată în care suntem acum eu, Cosmin şi fetiţa noastră cea mică, mică îmi vin în minte la început nu întâmplări, ci emoţii. Fericire, un pic de teamă, un sentiment de împlinire, nerăbdare, surescitare şi iar fericire – toate aceste emoţii le-am simţit pe rând sau toate odată, bulucindu-se în suflet şi creând o senzaţie uluitoare. Emoţiile s-au decantat în timp – din fericire, pentru că altfel nu puteam să-ţi spun nimic – aşa încât astăzi aş vrea să încep să-ţi povestesc întâmplări din viaţă mea de viitoare mama – file din jurnalul unei perioade pline de entuziasm şi noutăţi.
 
Ne-am dorit mult un bebeluş, pentru că asta, considerăm noi, este o încununare a relaţiei noastre. Şi iată că s-a întâmplat. Cred că o viitoare mămică ştie exact când îi dă „târcoale” un suflet care a ales-o, care şi-a ales viitorii părinţi. Eu am simţit destul de repede că minunea această avea să seîntâmple, pentru că o simţeam pe ea. Este o energie deosebită, pe care cu greu aş putea să o descriu în cuvinte, un fel de emoţie combinată cu teamă. Mă întrebam uneori dacă este real ce simt sau e vorba doar de ceea ce îmi doresc. Şi iată că am avut dreptate. La începutul toamnei, în octombrie, am aflat că urmează să fim părinţi. Am fost foarte fericiţi, dar mă bucur că am avut înţelepciunea să luăm lucrurile treptat, aşa cum veneau, fără să ne facem mari aşteptări sau planuri. E aşa uşor în această situaţie să te laşi dus de val! În mod clar, sentimentul începutului de sarcină este unul foarte ciudat! M-am bucurat, am avut emoţii, mă gândeam cum o să fie, dacă totul este bine, mi se întâmplă uneori să şi uit că aştept un copil…”, a mărturisit Laura Cosoi pe blogul personal. 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: laura cosoi , insarcinata