Cum a renunţat Ela Crăciun la obsesia pentru diete drastice: "Am rămas cu 20 kg în plus"

  • 1205 afişări


Cum a renunţat Ela Crăciun la obsesia pentru diete drastice: "Am rămas cu 20 kg în plus"

12 decembrie 2017


Galerie foto

Cum a renunţat Ela Crăciun la obsesia pentru diete drastice: "Am rămas cu 20 kg în plus"Cum a renunţat Ela Crăciun la obsesia pentru diete drastice: "Am rămas cu 20 kg în plus"Cum a renunţat Ela Crăciun la obsesia pentru diete drastice: "Am rămas cu 20 kg în plus"Cum a renunţat Ela Crăciun la obsesia pentru diete drastice: "Am rămas cu 20 kg în plus"

A încercat aproape toată viaţa fel şi fel de diete în dorinţa de a slăbi, în special după cele două sarcini avute, în urma cărora s-a îngrăşat câte 20 de kilograme.
 

Foto: Facebook


„După prima sarcină am rămas cu 20 de kilograme în plus. Le-am dat atunci jos destul de rapid pentru că eram şi foarte tânără. După a doua sarcină am rămas tot cu 20 de kilograme în plus, dar, de această dată, a fost îngrozitor de greu să revin în formă.
Devenisem obsedată de diete, căutam ce apare nou pe piaţă, încercam cure de slăbire, însă nu aveam rezultatele despre care citeam. Sau slăbeam şi puneam repede înapoi odată ce încetam dieta. De câteva luni am reuşit să slăbesc puţin câte puţin şi să îmi stabilizez greutatea setându-mă mental în această direcţie.
De la life coach-ul meu am învăţat că atunci când înveţi să îţi iubeşti corpul, să îl apreciezi şi să îl asculţi cu atenţie, se creează un echilibru şi o energie specială. Am învăţat să nu mă mai critic, să nu mă mai plâng, să îmi acord zilnic timp pentru a tot ce mă bucură şi să închei ziua în mod optimist, notând pe hârtie de ce anume m-am bucurat în acea zi.
Mental, tot acest comportament m-a ajutat să trăiesc în armonie cu mine însămi. Pentru că nu m-am mai criticat şi am ajuns să mă hrănesc cu gânduri frumoase şi alimente sănătoase, greutatea mea a scăzut, gradual, de la lună la lună.  Pe frigiderul meu stau acum, în locul biletelor cu diete, bilete cu mesaje pozitive. Gândul meu se îndreaptă acum spre a aprecia toate lucrurile frumoase, mărunte sau măreţe, de zi cu zi”, a povestit Ela Crăciun în cadrul unui seminar, consemnează libertatea.ro.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: ela craciun , dieta