Cum a slăbit Cristina Şişcanu 20 de kilograme după sarcină

  • 405 afişări
12 martie 2018
Cum a slăbit Cristina Şişcanu 20 de kilograme după sarcină

Galerie foto

Cum a slăbit Cristina Şişcanu 20 de kilograme după sarcină (galerie foto)Cum a slăbit Cristina Şişcanu 20 de kilograme după sarcină (galerie foto)Cum a slăbit Cristina Şişcanu 20 de kilograme după sarcină (galerie foto)Cum a slăbit Cristina Şişcanu 20 de kilograme după sarcină (galerie foto)

După ce a devenit mămică pentru prima oară, Cristina Şişcanu a reuşit să dea jos 20 de kilograme.

Partenera de viaţă a fostului prezentator de televiziune, Mădălin Ionescu, a reuşit să scape de kilogramele în plus, afişând o siluetă demnă de admirat.

“După ce am născut am slăbit primele 16 kilograme, firesc, însă celelalte, până la 25, a trebuit să intru într-un program. M-a ajutat şi alăptatul, dar am ţinut şi o dietă personalizată, cu 5 mese pe zi, făcute în funcţie de ceea ce-mi place mie să mănânc, dar aşa cum trebuie. Dulciuri nu aveam voie, decât o dată la 8-10 zile. Spun de dulce pentru că asta îmi place mie foarte mult şi la asta mi-a fost foarte greu să renunţ. Am făcut şi sport o perioadă, dar de ceva timp n-am mai făcut pentru că m-a solicitat foarte mult Petra”, a explicat Cristina Şişcanu, potrivit ciao.ro.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: cristina siscanu , dieta , sarcina