Cum a slăbit Lidia Buble 15 kg. Metoda care i-a modificat metabolismul

  • 34612 afişări
03 august 2017


Cum a slăbit Lidia Buble 15 kg. Metoda care i-a modificat metabolismul

Acum doi ani, Lidia a uimit pe toată lumea cu aspectul ei fizic, reuşind să slăbească 15 kilograme.


“Am slăbit 15 kg, dar nu ţinând cură, Doamne fereşte! Nu vreau să mai slăbesc. Am ajuns la 45 de kg. Începuseră să mi se vadă foarte tare coastele şi au scris că e anorexie. Nu cred că e anorexie”, povestea în urmă cu an într-un interviu Lidia.


Cântăreaţa spune că, din cauza faptului că munceşte foarte mult, sunt zile în care nu reuşeşte să mănânce.

’’La unul dintre concerte mi s-a făcut rău pe scenă şi n-am mai putut continua concertul şi am plecat la ultima piesă. Am avut nevoie de nişte intervenţii medicale”, a mai adăugat ea.

Mulţi dintre fani s-au întrebat ce spune iubitul ei, Răzvan Simion, despre faptul că a slăbit atât de mult, iar la un moment dat fanii chiar au sfătuit-o să se oprească din slăbit.

“Lui Răzvan nu i se pare că am mai slăbit, el mă vede zilnic în casă şi cred că nu-şi dă seamă”, a spus cântăreaţa. Lidia Buble şi Răzvan Simion se iubesc din 2015, însă cei doi nu se grăbesc să ajungă la altar.

Galerie foto

Cum a slăbit Lidia Buble 15 kilograme fără o dietă anumeCum a slăbit Lidia Buble 15 kilograme fără o dietă anumeCum a slăbit Lidia Buble 15 kilograme fără o dietă anumeCum a slăbit Lidia Buble 15 kilograme fără o dietă anume
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: lidia buble , metabolism