Cum arată Cătălin Scărlătescu după ce a slăbit 52 de kilograme. ”Grasul ăsta urât şi nasol îl mâncase pe Scărlătescu”

  • 397 afişări
20 septembrie 2018 Alexandra Necsoiu
Cum arată Cătălin Scărlătescu după ce a slăbit 52 de kilograme. ”Grasul ăsta urât şi nasol îl mâncase pe Scărlătescu”

Galerie foto

Cum arată Cătălin Scărlătescu după ce a slăbit 52 de kilograme. ”Grasul ăsta urât şi nasol îl mâncase pe Scărlătescu”Cum arată Cătălin Scărlătescu după ce a slăbit 52 de kilograme. ”Grasul ăsta urât şi nasol îl mâncase pe Scărlătescu”Cum arată Cătălin Scărlătescu după ce a slăbit 52 de kilograme. ”Grasul ăsta urât şi nasol îl mâncase pe Scărlătescu”Cum arată Cătălin Scărlătescu după ce a slăbit 52 de kilograme. ”Grasul ăsta urât şi nasol îl mâncase pe Scărlătescu”
Cătălin Scărlătescu a slăbit considerabil după ce şi-a pus în gând acest lucru. Juratul emisiunii Chefi la cuţite şi-a schimbat complet viaţa şi garderoba, după ce a decis să se ţină serios de cura de slăbire. 
 
Astfel, Cătălin Scărlătescu a reuşit să slăbească 52 de kilograme, iar rezultatul este spectaculos. În plus, cunoscutul chef a mărturisit că îşi doreşte lângă el o femeie care să aibă greutatea egală cu kilogramele pe care le-a dat el jos.
 
„Trebuie să găsesc pe cineva care să aibă 52 de kilograme, cât am dat eu jos. Grasul ăsta urât şi nasol îl mâncase pe Scărlătescu”,  a spus arătând spre o poză veche cu el. ”Uite acum cum sunt!”, a spus Cătălin Scărlătescu.
 
Cătălin Scărlătescu a reuşit să ajungă la acest rezultat în urma unui regim strict pe care l-a ţinut chiar şi în vacanţă.
 
Foto: instagram

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: catalin scarlatescu , silueta , dieta , regim