Cum arată dieta unui model Victoria’s Secret înainte de prezentări. Doi litri de apă şi...

  • 1131 afişări
06 decembrie 2017
Cum arată dieta unui model Victoria’s Secret înainte de prezentări. Doi litri de apă şi...

Galerie foto

Cum arată dieta unui model Victoria’s Secret înainte de prezentări. Doi litri de apă şi...Cum arată dieta unui model Victoria’s Secret înainte de prezentări. Doi litri de apă şi...Cum arată dieta unui model Victoria’s Secret înainte de prezentări. Doi litri de apă şi...Cum arată dieta unui model Victoria’s Secret înainte de prezentări. Doi litri de apă şi...

Bridget Malcolm le-a povestit fanilor pe blogul personal despre dieta pe care o ţine înainte de prezentările de modă şi despre regulile de alimentaţie pe care le urmează.

Modelul Victoria’s Secret a menţionat, de altfel, că atunci când nu urcă pe podium, nu ţine o anumită dietă şi că aceasta poate varia de la o zi la alta. În perioadele în care nu are programate prezentări, modelul îşi începe ziua consumând aproximativ doi litri de apă, mănâncă zilnic un avocado, o salată la fiecare masă şi o porţie de nuci, scrie Adevărul.

„Pare să se perpetueze mitul că eu consum doar legume, shake-uri de proteine ​​şi apă. Trebuie să demontez acest mit. Acest lucru se întâmplă doar pe anumite perioade de timp, când am prezentări“, a ţinut să precizeze modelul.

Foto: hepta, instagram

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: dieta , alimentatie , bridget malcolm