Cum arată Rita Mureşan după ce a pierdut lupta cu greutatea. Cântăreşte peste 100 de kilograme

  • 31014 afişări
02 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Cum arată Rita Mureşan după ce a pierdut lupta cu greutatea. Cântăreşte peste 100 de kilograme

Galerie foto

Rita Mureşan s-a îngrăşat peste 100 de kilograme (galerie foto)Rita Mureşan s-a îngrăşat peste 100 de kilograme (galerie foto)Rita Mureşan s-a îngrăşat peste 100 de kilograme (galerie foto)Rita Mureşan s-a îngrăşat peste 100 de kilograme (galerie foto)
Deşi în urmă cu patru ani Rita Mureşan a reuşit să slăbească spectaculos, de data aceasta, fosta Miss România a pierdut lupta cu kilogramele în plus. Rita Mureşan a mărturisit că a depăşit suta de kilograme, dar lucrul acesta nu o nelinişteşt, susţinând că se simte foarte bine în pielea ei.
 
Chiar dacă a fost criticată de nenumărate ori din această privinţă, Rita Mureşan, în vârstă de 45 de ani, a explicat că nu a uitat de ea şi felul în care arată, ci pur şi simplu îşi redirecţionează atenţia către alte lucrui.
 
„Nu este o delăsare, este redirecţionarea atenţiei mele către alte lucruri. Nu mai sunt în stare să ţin diete, nu mai pot să stau să-mi cântăresc mâncarea. N-am abandonat lupta, pentru că eu nu mă lupt cu nimeni! Singurul lucru pe care aş putea să-l fac ar fi sportul, iar la cină să nu mai beau alcool, dar hai să fim serioşi”, a explicat Rita Mureşan, la „Xtra Night Show'.
 
În urmă cu patru ani a reuşit să piardă în greutate peste 40 de kilograme, creatoarea de modă explicând că a trecut printr-un şoc emoţional, iar asta, pe de-o parte, a ajutat-o, dar a şi făcut-o să nu-şi mai înţeleagă organismul.
 
„Acum patru ani, am trecut printr-un şoc emoţional care m-a făcut să pierd foarte mult kilograme şi altul care m-a făcut să iau. Eu nu-mi mai înţeleg organismul. Dimineaţa când mă trezesc, eu sunt recunoscătoare că sunt sănătoasă. Dacă eu îmi fac analizele şi sunt ok, în afară de încetinirea asta (n.r. a organismului). Eu nu sunt prietenă cu sportul. Aş vrea să fiu ca tata, dar nu s-a moştenit. Tatăl meu este antrenor de handbal, în echipa naţională, cu medalii şi nu s-a lipit', a mai spus Rita Mureşan.
 
Mai mult, Rita Mureşan a mărturisit că şi-a schimbat complet mentalitatea, iar kilogramele în plus nu o mai deranjează.
 
„Aş fi ipocrită să nu mă consider o femeie frumoasă, indiferent de kilograme. Sunt nişte daruri pe care le-am primit şi pe care le-a dat mai departe. Nu am fost niciodată o femeie cochetă, sunt naturală, nu mă machiez. Eu cred că frumuseţea noastră nu stă numai în asta. Acum câţiva ani m-a deranjat foarte tare, acum nu mă mai deranjează (n.r. - presiunea pusă pe persoanele cu greutate). Acum, energia, vibraţia s-a mai schimbat, oamenii sunt mai toleranţi, pun valoare pe lucruri mai importante, nu numai pe gene false şi un bot mare. Sunt la fel de mândră, nu s-au schimbat multe în viaţa mea, nu mai mănânc carne. Fac rugăciunea pentru pierderea kilogramelor, dar de vină sunt şocurile emoţionale. Am pierdut 12 kilograme în 3 zile când a murit mama mea. De altfel, până şi copănelul şi burtica înseamnă energie, pentru că te ajută să te protejezi de unele lucruri. (...) Ca orice om am şi eu şocuri la nivel de viaţă şi de familie pe care nu le-am gestionat la nivelul pregătirii mele la nivel spiritual. E foarte uşor să vorbim, dar când eşti pus şi tu într-o astfel de situaţie e posibil să te mai şochezi tu pe tine. Această luptă a femeilor cu kilogramele este de foarte multe ori pusă în acest context social, în cum te vede celălalt, în cum se uită la tine. Nu cred că asta e important. Să nu fim ipocriţi, că nu mi-aş dori şi eu să fiu subţire, dar ce să fac acum, să îmi tai gâtul?! Eu ştiu foarte bine prin ce am trecut, ce m-a făcut să sufăr, iar suferinţa aduce kilograme în plus, aşa cum poate aduce şi kilograme în minus. Eu nu mai înţeleg corpul meu! Unii pun kilograme pe stres, alţii pierd, eu le-am făcut pe amândouă", a spus designerul.
 
Rita Mureşan are două fete, Gloria şi Rebecca, împreună cu afaceristul Nelu Mureşan, de care a divorţat în anul 2007, după un mariaj de 13 ani. În prezent, fiica cea mare studiază chimia genetică în New York, iar mezina se pregăteşte şi ea să plece de sub aripa mamei pentru a studia în străinătate.
 
 
 
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: rita muresan