Cum s-a vindecat Maia Morgenstern cu sânge congelat

  • 10771 afişări
22 octombrie 2018
Cum s-a vindecat Maia Morgenstern cu sânge congelat

Galerie foto

Cum s-a vindecat Maia Morgenstern cu sânge congelatCum s-a vindecat Maia Morgenstern cu sânge congelatCum s-a vindecat Maia Morgenstern cu sânge congelatCum s-a vindecat Maia Morgenstern cu sânge congelat

 

Maia Morgenstern a fost prezentă la conferinţa "Femei în comunism", acolo unde a împărtăşit  câteva din cele mai puternice amintiri din Epoca de Aur.
 

"Mama mea nu era în stare niciodată să arunce o bucăţică de pâine sau un rest de mâncare. O punea dintr-o farfurie mai mare sau dintr-o cratiţă mai mare într-o cratiţă mai mică, sau dintr-un bol mai mic într-o cănuţă… Mai târziu (…) m-am prins eu că era expresia unor cicatrici niciodată cicatrizate. Provocate de foame. Foame. A trăit foamea”, a spus marea actriţă.

În cadrul aceleiaşi conferinţe, actriţa a povestit condiţiile mizere pe care le-a trăit într-un spital din Neamţ. Pe atunci la inceputul carierei de actriţă, Maia a fost nevoită să încalzească cu propriul corp o pungă de sânge congelat pentru transfuzie, după ce se lupta cu o febră care ar fi putut să îi pună viaţa în pericol.


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: maia morgenstern , sange