Cum să pierzi centimetri din talie. Carmen Brumă a dezvăluit trucurile pentru o siluetă fină

  • 1106 afişări
20 februarie 2018

Cum să pierzi centimetri din talie. Carmen Brumă a dezvăluit trucurile pentru o siluetă fină

Galerie foto

Cum să pierzi centimetri din talie. Carmen Brumă a dezvăluit trucurile pentru o siluetă finăCum să pierzi centimetri din talie. Carmen Brumă a dezvăluit trucurile pentru o siluetă finăCum să pierzi centimetri din talie. Carmen Brumă a dezvăluit trucurile pentru o siluetă finăCum să pierzi centimetri din talie. Carmen Brumă a dezvăluit trucurile pentru o siluetă fină

 

Carmen Brumă a dezvăluit, de curând, care sunt trucurile pe care le foloseşte atunci când nu vrea să piardă kilograme, ci centimetri.
 
“Încerc să nu mă pun în situaţia de a fi nevoită să pierd un kilogram. Dacă este nevoie să fac lucrul acesta, nu mă intereserază numărul de kilograme pe cântar, mă interesează centimetri şi atunci să zicem dacă vreau să pierd un cm , ar fi 3 reguli de bază. Încerc să nu mănânc seara cu 3 ore înainte de culcare, ultima masă din zi să nu conţină carbohidraţi gen amidon, paste, mămăligă, orez, pâine şi încerc să fac un pic mai mult sport”, a declarat Carmen Brumă pentru Libertatea.ro.

De asemenea, ea nu lipseşte din sala de sport şi are un program bine stabilit:  “Să zicem că am 3-4 sesiuni de antrenament, fac 5-6 sesiuni de antrenament pe săptămână. Dar reuşesc un cm, e uşor de pierdut. Dar, atenţie! Întotdeauna primele kilograme sau primii centimetri pe care îi pierzi nu sunt neapărat de grăsime, sunt de apă, de musculatură, conţinut intestinal, glicogen şi nu neapărat grăsime, e greu să pierzi grăsime într-un timp atât de scurt”, a precizat Carmen Brumă.
  

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: carmen bruma , silueta