Cum se menţine Regina Elisabeta a II-a, la 92 de ani, fără nicio dietă. La 1.63 metri cântăreşte 70 de kilograme

  • 234 afişări
03 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Cum se menţine Regina Elisabeta a II-a, la 92 de ani, fără nicio dietă. La 1.63 metri cântăreşte 70 de kilograme

Galerie foto

Regina Elisabeta, secretul siluetei perfecte la 92 de ani (galerie foto)Regina Elisabeta, secretul siluetei perfecte la 92 de ani (galerie foto)Regina Elisabeta, secretul siluetei perfecte la 92 de ani (galerie foto)Regina Elisabeta, secretul siluetei perfecte la 92 de ani (galerie foto)
Mulţi dintre noi ne imaginăm că regii şi reginele duc o viaţă de poveste, liberă şi lipsită de griji. Vă vine să credeţi sau nu, Regina Elisabeta a II-a nu este atât de fericită pe cât o vedem noi. De-a lungul domniei sale, se spune că Majestatea Sa nu a avut ocazia să citească, să poarte fuste scurte şi foarte rar merge la teatru sau la cinema. 
 
Adevărul este că toate aceste lucruri sunt uşor de înţeles, deoarece regina trebuie să urmeze nişte reguli stricte în privinţa ţinutelor sale, trebuie să citească undeva la 300 de scrisori în fiecare zi, ceea ce nu-i oferă oportunitatea de a citi cărţile sale favorite. Cât despre mersul la teatru sau la cinema, se presupune că aceasteia trebuie să i se asigure securitate în permanenţă, ceea ce nu este deloc uşor nici pentru bodyguarzii ei.
 
Regina Elisabeta a II-a îşi începe fiecare dimineaţă cu o baie, iar mai apoi se bucură liniştită de micul dejun pregătit de chefii care îi stau la dispoziţie. De cele mai multe ori, Majestatea Sa serveşte la micul dejun terci de ovăz, fulgi de porumb, marmeladă şi iaurt. Tocmai de aceea reuşeşte să-şi menţină silueta, la o înălţime de 1.63 metri cântărind 70 de kilograme, fără să ţină vreodată diete.
 
Secretul siluetei sale de invidiat stă în genă. Mama sa a trăit până la vârsta de 101 ani, iar Regina Elisabeta, deşi este la rândul său mamă a patru copii- Edward, Andrew, Charles şi Anne, acest aspect nu a adus modificări asupra siluetei sale suple. Mai mult, se pare că Majestatea Sa nici nu este o mare iubitoare a dulciurilor, mâncărurile simple fiind cele care-i sunt pe plac. În schimb, porţiile sunt extrem de mici şi are parte de trei mese pe zi. Bineînţeles, niciodată nu ratează ora ceaiului, iar pe timpul zilei, consumă undeva între 3 şi 6 băuturi alcoolice, începând cu gin, până la Dubonnet, pe care îl bea înainte de prânz. Mai apoi, continuă cu  vin sau Martini şi şampanie.
 
Dacă dis de dimineaţă, după micul dejun, începe să răspundă la scrisorile primite, imediat înainte de prânz, are programate întâlnirile oficiale, iar mai apoi este prezentă la recepţii şi banchete. Pentru a se relaxa şi a scăpa de stresul cumulat pe timpul zilei, Regina Elisabeta a II-a călăreşte, acesta fiind unul dintre hobby-urile sale din copilările, pe care chiar şi strănepoata ei, Charlotte, fiica lui Kate Middleton şi a Prinţului William, l-a moştenit. 
 
Nu ia medicamente şi nici nu încearcă tot felul de remedii, fiind o femeie extrem de puternică şi sănătoasă, o femeie unică, nobilă şi simplă în acelaşi timp, motiv pentru care britanicii o adoră.
 
Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: regina elizabeth