De nerecunoscut! Cum a slăbit fratele lui Smiley 20 de kilograme

  • 123 afişări
07 iulie 2018
De nerecunoscut! Cum a slăbit fratele lui Smiley 20 de kilograme

Galerie foto

De nerecunoscut! Cum a slăbit fratele lui Smiley 20 de kilogrameDe nerecunoscut! Cum a slăbit fratele lui Smiley 20 de kilogrameDe nerecunoscut! Cum a slăbit fratele lui Smiley 20 de kilogrameDe nerecunoscut! Cum a slăbit fratele lui Smiley 20 de kilograme
 
Fratele mai mic al lui Smiley, Filip Maria (28 de ani), este cel care manageriază cu succes casa de producţie HaHaHa Production, care anul acesta împlineşte 10 ani de la înfiinţare.
 
Foto. Facebook
 
Filip a reuşit să slăbească 20 de kilograme în doi ani. “M-am tonifiat foarte mult. M-am apucat de nişte exerciţii de sport, online, pe care le fac singur acasă. Lucrez doar cu greutatea corpului şi atât. Le fac luni, miercuri şi vineri. Nu ţin nici un regim alimentar, nici o dietă.
Fac doar sport, pur şi simplu. Anul acesta am lucrat mai mult pe partea de tonifiere, dar procesul este destul de lung, durează de doi ani şi eu, în tot acest timp, am dat jos 20 kg. Lucrez de trei ori pe săptămână, dimineaţa. Indiferent unde sunt, fac aceste exerciţii, care durează 23 de minute. Trebuie doar să ai voinţă şi le urez succes celor care vor să se apuce”, a declarat Filip pentru click.ro.
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: smiley , dieta