Dieta de vară a lui Alex Velea pentru un abdomen de invidiat. La ce alimente a renunţat

  • 209 afişări
10 iulie 2018

Dieta de vară a lui Alex Velea pentru un abdomen de invidiat. La ce alimente a renunţat

 

Galerie foto

Dieta de vară a lui Alex Velea pentru un abdomen de invidiat. La ce alimente a renunţat Dieta de vară a lui Alex Velea pentru un abdomen de invidiat. La ce alimente a renunţat Dieta de vară a lui Alex Velea pentru un abdomen de invidiat. La ce alimente a renunţat Dieta de vară a lui Alex Velea pentru un abdomen de invidiat. La ce alimente a renunţat
 
Alex Velea este apreciat nu doar pentru muzica sa, dar şi pentru modul în care arată. 
Foto: Facebook
 
De-a lungul timpului toata lumea a fost curioasa cum reuseste artistul sa se mentina in forma avand un program extrem de incarcat.
 
Alex a facut o adevarata pasiune pentru sala de forta, fapt care s-a vazut prin dezvoltarea musculaturii intr-un mod armonios. Pentru el nu doar sportul, ci si dieta este extrem de importanta si, odata cu schimbarea anotimpurilor, intervin si modificarile in alimentatie.
 
„Vara nu-i ca iarna, de aceea si “obiceiurile culinare” se schimba odata cu cresterea temperaturii. Consum ceva mai multe salate cu carne evident... nu mai mananc aceeasi cantitate de carbohidrati (orez sau ovaz). Ovazul de dimineata l-am inlocuit cu omleta. In rest... muzica, dans, tatuaje si inghetata :). Incerc sa ajung macar de 3 ori pe saptamana la antrenament (in sala), iar cand nu am timp sau sunt plecat in tara pentru a concerta fac clasicele flotari, abdomene si genoflexiuni care sunt <sfinte>. Motto: Nu postam pana nu ne pompam!!!”, a declarat Alex despre dieta sa de vara.
 
In prezent artistul pregateste noi piese, la sfarsit de saptamana se afla in deplasari pentru concerte, iar in timpul liber reuseste sa imbine armonios activitatile sportive cu cele petrecute alaturi de Antonia si cei doi copii pe care ii au impreuna.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: alex velea , dieta