Dieta lui Alexandru Ciucu. Designerul a slăbit 16 kg în două săptămâni!

  • 20131 afişări
07 martie 2018

Dieta lui Alexandru Ciucu. Designerul a slăbit 16 kg în două săptămâni!

Galerie foto

Dieta lui Alexandru Ciucu. Designerul a slăbit 16 kg în două săptămâni!Dieta lui Alexandru Ciucu. Designerul a slăbit 16 kg în două săptămâni!Dieta lui Alexandru Ciucu. Designerul a slăbit 16 kg în două săptămâni!Dieta lui Alexandru Ciucu. Designerul a slăbit 16 kg în două săptămâni!

 

Designerul Alexandru Ciucu a adoptat un regim drastic, care l-a ajutat să scape de 16 kilograme în doar 14 zile.
 


Acesta a apelat la ajutorul unui medic nutriţionist.

“Nu am făcut sport înainte şi nici în timpul dietei. Metoda de slăbit recomandată de medicul nutriţionist este asemănătoare cu celebra dietă Dukan şi constă într-un şoc proteic iniţial, după care se reduce treptat”, a spus Alexandru Ciucu. Acesta a adăugat că, în cele două luni de dietă, metabolismul organismului său s-a reglat.


“În primele două săptămâni am mâncat numai carne. La 8.00, la 10.00, la 13.00, la 15.00 şi la 19.00, carne. Nu mă întrebaţi de altceva că nu am mâncat altceva. Doar carne slabă, gătită fără ulei sau grăsimi – doar grătar, fiartă sau pe teflon”, a dezvăluit Alexandru Ciucu. Acesta a mărturisit i-a fost foarte greu, deoarece, consumul mare de proteine i-a pus organismul la “muncă serioasă”.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: alexandru ciucu , dieta