Detox metabolic: Cum să-ţi transformi corpul cu ajutorul unei tabere dedicate

  • 2460 afişări
Detox metabolic: Cum să-ţi transformi corpul cu ajutorul unei tabere dedicate

12 iunie 2015

Geo Bogdan, master trainer cu un background valoros în domeniul fitness-ului, prezintă, în cadrul unei tabere dedicate, „The Code” - un program unic în România, adresat celor care îşi doresc un start rapid în transformarea corpului lor. Boot camp-ul va avea loc în perioada 18-24 iunie 2015, la Bran.

Cei douăzeci de ani de expertiză la cel mai înalt nivel în industria fitness-ului se concentrează într-o experienţă singulară în România – un pas următor  în know-how-ul despre antrenamente şi metabolism.  

“Asistăm la o o schimbare marcantă  în industria de well-being, abordările disparate asupra corpului nostru producând doar efecte şi manifestări punctuale. Este momentul unei regândiri profunde şi complete pentru a putea vorbi de o transformare adevărată a propriului corp, în mediul actual, pornind de la o înţelegere aprofundată a modalităţii în care poţi da un start nou atât fizic, cât şi mental” (Geo Bogdan).

The Code este un model educaţional livrat în 7 zile, diferit prin abordarea holistică, componenta nutriţională fiind completată de workshop-uri şi educaţie despre nutriţie, metabolism şi corp, de antrenamente în aer liber, de sesiuni de body & mind (Yoga, Pilates, meditaţie, tehnici de respiraţie), de consiliere motivaţională şi dezvoltare personală şi de activităţi de grup/entertainment.

Programul este realizat alături de clubul ONE Fitness, iar partenerii evenimentului sunt RawBoost România şi El-Dor Plant.

Informaţii despre program şi înscriere pot fi obţinute de la echipa ONE Fitness, la office@onefitness.ro sau la numărul de telefon 021.224.07.04.

http://www.btcode.eu/

 

Cine este Geo Bogdan?

Geo Bogdan este un profesionist cu peste 20 de ani de practică şi studiu în industria fitness-ului, cu o experienţă valoroasă la nivel internaţional şi pe plan local, demonstrată unui public numeros care i-a împărtăşit pasiunea pentru sport şi well-being în peste 40 de ţări în care a călătorit şi practicat.  Deschiderea internaţională, începând cu poziţia de director de fitness în cadrul corporaţiei Carnival în Miami, i-a permis să fie conectat, în permanenţă, la cele mai noi tendinţe în ceea ce priveşte tehnicile de antrenament şi să dezvolte programe de fitness cu rezultate rapide.

Dincolo de numeroasele diplome, certificări, licenţe obţinute în S.U.A., Marea Britanie, Australia etc., Geo rămâne un autodidact, fiind o enciclopedie de informaţii despre nutriţie, biomecanică, performanţă atletică, psihologie şi comunicare motivaţională.

Este presenter în domeniul sportului şi sănătăţii în convenţiile internaţionale, îi formează, anual,  pe unii dintre cei mai buni antrenori personali din ţară, este creatorul unor programe unice – circuitul 1K şi programul ISO - şi este cunoscut pentru pasiunea şi energia debordantă pe care le demonstrează la fiecare curs predat, precum şi pentru minuţiozitatea cu care descrie forma corectă de execuţie a fiecărui exerciţiu.

Geo are statutul de  Master Fitness Trainer, obţinut în 2006 în cadrul forumului internaţional Multitrax Reebok organizat la London Reebok Center.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!