Gina Pistol şi-a schimbat radical dieta: "Tenul meu este mai luminos, iar pielea mai strălucitoare"

  • 1636 afişări
17 octombrie 2018
 Gina Pistol şi-a schimbat radical dieta: "Tenul meu este mai luminos, iar pielea mai strălucitoare"

Galerie foto

Gina PistolGina PistolGina PistolGina Pistol

Gina Pistol, prezentatoarea show-ului ”Chefi la cuţite” a dezvăluit secretul dietei sale. Se poate observa cu ochiul liber că iubita lui Smiley este adepta unui stil de viaţă sănătos, cu reguli alimentare echilibrate şi exerciţii fizice.

De curând, blonda a ales să facă o altă schimbare în ceea ce priveşte meniul său:

“Am renunţat la gluten şi lactoză, pentru că am intoleranţă la ele, şi am evitat să consum produse cu zahăr. Chiar dacă eu iubesc lactatele, mai ales laptele şi brânza de capră, ce erau şi singurele pe care le consumam de altfel, nu le-am mai inclus în dieta mea. În ceea ce priveşte carnea, nu a fost o trecere bruscă, pentru că eu oricum mâncam carne foarte rar. Mai mult curcan şi pui, iar acum consum uneori doar peşte şi fructe de mare. În rest, multe legume, fructe, gătite sau crude şi...hidratare, un aspect foarte important."

Gina Pistol are o siluetă de invidiat, dar frumoasa prezentatoare mărturiseşte că un trup fără cusur este rezultatul unor serii de alegeri echilibrate. Sigur că fizicul Ginei se datorează şi faptului că sportul joacă un rol important în viaţa sa, însă şi regimul alimentar pe care îl adoptă în prezent a ajutat-o, după cum chiar ea declară:

”Mă simt mult mai bine cu acest stil de viaţă. Am mai multă energie şi observ că tenul meu arată mult mai luminos, pielea este mai strălucitoare.”

Surprinzător poate, Gina mărturiseşte că face aceleaşi alegeri sănătoase şi pe platourile de filmare de la Chefi la cuţite, chiar dacă bancurile de lucru abundă în delicii culinare, cărora cu greu le poţi rezista:

”Când chefii se mai gândesc să gătească câte ceva mă abţin, însă sunt om…şi poftesc, deci nu este chiar uşor. În platou, la filmările ”Chefi la cuţite” miroase foarte bine, pentru că se găteşte la foc continuu, iar concurenţii surprind cu multe reţete inedite. Aşa este viaţa de prezentator al celui mai iubit show culinar..eşti înconjurat de multe tentaţii.”, spune Gina. 

Foto Facebook

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: gina pistol , dieta