Regimul alimentar pe care îl urmează Iuliana Marciuc: 6 kilograme în 6 săptămâni. Efect garantat!

  • 937 afişări
08 octombrie 2018
Regimul alimentar pe care îl urmează Iuliana Marciuc: 6 kilograme în 6 săptămâni. Efect garantat!

Galerie foto

Iuliana MarciucIuliana MarciucIuliana MarciucIuliana Marciuc

Iuliana Marciuc a dorit să facă o schimbare majoră în viaţa sa!

După ce a încercat numeroase diete, ca majoritatea dintre noi, prezentatoarea tv mărturiseşte că a găsit regimul alimentar care i se potriveşte mănuşă.

Secretul acestei diete constă în faptul că cele trei mese zilnice sunt identice. Vedeta recunoaşte că nu neglijează sportul. Merge la anterenamente de trei ori pe săptămână, iar potrivit spuselor ei rezultatele sunt deja vizibile.

„Am văzut o schimbare radicală, 15 kilograme în minus, la mama unei fetiţe din clasa lui David. Am zis: uau!, ce s-a întâmplat? Se vedea clar o schimbare de atitudine, nu acea slăbire pe care ţi-o dă boala, ci o schimbare de atitudine. Abia am început. Au trecut două săptămâni, deci am scăpat deja de două kilograme. Dar mai important decât atât este starea fizică şi psihică şi faptul că după trei antrenamente pe săptămână, te simţi cu totul altfel. Ai grijă şi ce mănânci, te îndrumă şi câţiva instructori, sunt şi specialişti în nutriţie. Îţi schimbi modul de viaţă în şase săptămâni. Antrenamentele de sală combină tot felul de exerciţii cu muzica, într-un ritm alert şi o atmosferă de club. Mănânc trei mese pe zi, cu farfurii identice, o proteină cât palma mea, legume şi grăsimi cât pumnul meu, iar în zilele de antrenament pot adăuga carbohidraţi, adică orez, paste, pâine, cartofi, cât căuşul palmei mele. Doi litri de apă pe zi, fără cafea, oricum nu beam, fără alcool, din care oricum beam doar câte un pahar la cină, un rose; l-am eliminat. Şi fără lactate. În a doua săptămână am introdus puţin lapte, brânză”, a declarat Iuliana Marciuc într-interviu pentru libertatea.ro.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: iuliana marciuc