Drama actriţei din "Esmeralda". A născut un copil cu sindrom Down, iar soţul a părăsit-o când era în spital

  • 5787 afişări
13 martie 2018
Drama actriţei din "Esmeralda". A născut un copil cu sindrom Down, iar soţul a părăsit-o când era în spital

Galerie foto

Drama actriţei din "Esmeralda". A născut un copil cu sindrom Down, iar soţul a părăsit-o când era în spitalDrama actriţei din "Esmeralda". A născut un copil cu sindrom Down, iar soţul a părăsit-o când era în spitalDrama actriţei din "Esmeralda". A născut un copil cu sindrom Down, iar soţul a părăsit-o când era în spitalDrama actriţei din "Esmeralda". A născut un copil cu sindrom Down, iar soţul a părăsit-o când era în spital
 
O devenit cunoscută odata cu telenovela "Esmeralda", dar din păcate, viaţa Letitiei Calderon nu a fost una de poveste.
 
Letitia Calderon a fost căsătorită cu Juan Collado, avocatul vedetelor, cu care a avut o relatie de 8 ani şi căruia i-a dăruit doi băieţi. 
Actrita mexicana si-a dorit mereu sa fie mama, insa a avut probleme mari de fertilitate. Dupa numeroase tratamente, inclusiv o sarcina cu probleme, dupa incercari de ani de zile, Leticia Calderon a reusit sa-l aduca pe lume pe Luciano in 2004.
A fost o nastere dificila, cu o cezariana decisa de doctor pe ultima suta de metri. Abia la o ora dupa nasterea copilului a aflat actrita ca baiatul ei sufera de Sindromul Down. 
 
Apoi, trei luni mai tarziu, Leticia a ramas din nou insarcinata si, in februarie 2005, s-a nascut si al doilea ei copil, Carlos, tot cu partenerul ei de viata, avocatul Juan Collado. 
 
Din 2000, actrita renuntase la telenovele tocmai pentru a deveni mama si a avea grija de familia ei. A revenit pe micile ecrane in 2008, la un an dupa ce a fost parasita de tatal copiilor ei, care a intrat intr-o relatie foarte comentata cu actrita Yadhira Carillo (42 de ani) .
Collado si-ar fi facut bagajele si ar fi plecat de-acasa, au scris atunci tabloidele din Mexic, citate de tvmania.ro, pe cand Leticia Calderon se afla in spital, pentru o operatie de genunchi.
 
Actriţa a vorbit mult despre drama pe care a simţit-o când a aflat că fiul ei se va naşte cu probleme, însă acum îl consideră o binecuvântare. De altfel, aceasta a publicat o carte despre ce înseamnă să fii mamă de copil cu nevoi speciale, dar şi cât a avur de furcă din pricina prejudecăţilor.
 
”Când am aflat vestea, am plâns şi nu ştiam cum să mă simt. Aveam atâta ignoranţă în inimă şi minte încât mă întrebam singură: Asta se ia? Va trebui să îndur toată viaţa?”, a povestit actriţa la lansarea cărţii sale, ”Luciano, un înger în viaţa mea”.
Însă problemele nu au ocolit-o. Luciano a mai întâmpinat şi alte crize, care au speriat-o mult pe mamă. ”Rugaţi-vă pentru Luciano”, le-a spus aceasta prietenilor virtuali, cu ceva timp în urmă.
Băiatul leşinase de două ori, iar medicii nu ştiau cauza. După mai multe investigaţii, diagnosticul a fost de disautonomie, un termen folosit pentru a desemna totalitatea tulburarilor legate de perturbari la nivelul sistemului nervos vegetativ. Din punct de vedere clinic disautonomia se caracterizeaza prin hipotensiune ortostatica.
Acum, copilul este bine, studiază, face sport, alături de fratele mai mic, Carlo. 
 Leticia Calderon este o mamă iubitoare şi îşi creşte singură copiii.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: esmeralda , sindrom down