Drama cântăreţei Carrie Underwood. A pierdut trei sarcini în doi ani. „M-am înfuriat pe Dumnezeu"

  • 372 afişări
19 septembrie 2018
Drama cântăreţei Carrie Underwood. A pierdut trei sarcini în doi ani. „M-am înfuriat pe Dumnezeu"

Galerie foto

Drama cântăreţei Carrie Underwood. A pierdut trei sarcini în doi ani. „M-am înfuriat pe Dumnezeu"Drama cântăreţei Carrie Underwood. A pierdut trei sarcini în doi ani. „M-am înfuriat pe Dumnezeu"Drama cântăreţei Carrie Underwood. A pierdut trei sarcini în doi ani. „M-am înfuriat pe Dumnezeu"Drama cântăreţei Carrie Underwood. A pierdut trei sarcini în doi ani. „M-am înfuriat pe Dumnezeu"

Carrie Underwood a dezvăluit în urma unui interviu emoţionant că în ultimii doi ani a pierdut trei sarcini.

Într-un interviu pentru CBS News, cântăreaţa americană în vârstă de 35 de ani povesteşte că a pierdut trei sarcini în ultimii doi ani şi a fost asproape de a o pierde şi pe a patra.

„M-am înfuriat pe Dumnezeu şi am început să strig la el. „Ce înseamnă asta? Fie închizi uşa, fie mă laşi să am un copil'. Pentru prima dată, simţeam că I-am spus ce simt de fapt”, mărturiseşte vedeta.

Artista a declarat că a mers la doctor pentru a vedea dacă a pierdut şi cea de-a patra sarcină, însă medicul a asigurat-o că totul este bine.

"În urma controlului mi-au spus că totul este perfect şi că această sarcină decurge grozav. Dumnezeu M-a ascultat1”, povesteşte cântăreaţa.

Carrie Underwood este căsătorită cu jucătorul de hochei Mike Fisher şi au împreună un băiat de 3 ani, Isaia, iar acum cântăreaţa aşteaptă al doilea copil.

Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!