Ellie White, cel mai greu antrenament de fitness pe care-l practică acasă

  • 326 afişări
08 noiembrie 2018
Ellie White, cel mai greu antrenament de fitness pe care-l practică acasă

Galerie foto

Ellie White, fitnessEllie White, fitnessEllie White, fitnessEllie White, fitness

Ellie White a reuşit să slăbească şi să aibă o siluetă tonifiată chiar dacă a renunţat să mai meargă la sală. Artista a obţinut un abdomen de fier şi braţe bine definite făcând sport acasă, timp de 30 de minute, de trei ori pe săptămână.

Solista face antrenamentul Insanity Max 30 Workout, acasă, în sufragerie, cel mai greu antrenament de fitness pus vreodată pe DVD.

Ellie a avut perioade în care a mers la sală, facând sport alături de un antrenor personal, însă, din cauza faptului că era mai tot timpul în deplasare în ţară, pentru concerte, nu s-a mai putut ţine de program.

Pentru a nu-şi pierde condiţia fizică, artista a găsit o soluţie care a dat rezultate în cazul ei: un antrenament cardio, de mare intensitate, pe care îl face acasă, urmărind un DVD sau filmări de pe YouTube.

Este vorba de Insanity Max 30 Workout, considerat cel mai greu antrenament de acest tip care poate fi urmat acasă şi pe cont propriu şi care se bazează strict pe greutatea propriului corp, dar adoptând mişcări repetitive şi poziţii dificile.

“În ultimele luni, am fost foarte ocupată şi nu mai ştiam cum să mă împart. Mereu săream peste orele de sport şi alegeam să rezolv alte lucruri între timp. Însă am găsit pe internet cel mai scurt şi mai intens antrenament care se găseşte pe un DVD. Şi vreau să vă spun că este cu adevărat o nebunie de antrenament, la fel cum îi spune şi numele. Durează doar 30 de minute pe zi şi are rezultate uimitoare”, declară Ellie White.

Insanity Max 30 Workout a fost creat de Shaun T şi are la bază antrenamentele pe intervale. Durează doar 30 de minute şi nu ai nevoie de nimic altceva în afară de greutatea propriului corp. Exerciţiile de cardio intens ţintesc depunerile de grăsime şi sunt combinate cu cele care ajută la creşterea masei musuclare.

“Dimineaţa, înainte de micul dejun, când încă dorm toţi în casă, eu îmi beau cafeaua şi trec la antrenament. E atât de simplu pentru că am scutit mersul la sala de sport şi înapoi, nu am nevoie de greutăţi sau alte accesorii pentru fitness şi am parte de cele mai bune rezultate. Însă vă spun că aveţi nevoie de o mică doza de nebunie pentru a urma acest tip de antrenament. Este extrem de greu şi dacă nu ai o motivaţie suficient de puternică, vei ceda”, spune solista.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: ellie white