Tendinţa anului 2015 în materie de dulciuri

  • 438 afişări
Tendinţa anului 2015 în materie de dulciuri

12 februarie 2015

Vine, vine, primăvara! Iar cu ea vin şi noutăţile în materie de torturi. Noua colecţie Signature, propusă de specialiştii Grace Couture Cakes, cuprinde 12 torturi perfecte pentru orice ocazie.

French Kiss, Naked Cake, Carrot Love, Pink Delight, Italian Dream, Strawberry & Tea, Champagne Sparkle, Whiskey Cream, Black & Bailey’s, Sweet Meringue, Orchidea Nera şi Green Delight sunt alegeri de bază pentru orice tort, indiferent dacă acesta este pentru  o aniversare, nuntă, botez sau un alt eveniment special.

Crema de vanilie într-un tort cu ciocolată neagră şi mousse-ul de fistic dintr-un tort cu blat amaretto de migdale sunt doar câteva combinaţii reuşite din noile tendinţe în ce priveşte torturile anului 2015.

„Urmărim tendinţele internaţionale în domeniul dulciurilor de lux, al evenimentelor speciale, dar şi în modă. În plus, ne inspiră clienţii noştri, poveştile şi dorinţele lor şi ne bucurăm să fim parte importantă din evenimente cu adevărat speciale pentru ei.” spune Alina Sudriu, Grace Couture Cakes.

Anul acesta sunt în prim plan torturile pentru nuntă cu detalii metalice, precum şi cele decorate cu flori realizate manual din hârtie de vafă de orez. Pentru torturile destinate copiilor, decorul devine în acest sezon minimalist.

TORTURI PENTRU NUNTĂ

Wafer flowers

Un trend lansat în premieră pe piaţa din România este acela al torturilor decorate cu flori din hârtie din vafă de orez, un new entry pe lista tendinţelor în materie de dulciuri couture în 2015. Florile realizate manual, de către artiştii plastici din echipa Grace Couture Cakes sunt decoruri extrem de delicate, cu o textură light, diafană şi foarte elegante, potrivite pentru evenimentele cu temă clasică sau romantică.

Metalic

Torturile glamour decorate in nuanţe metalice: auriu, argintiu, cupru. Sunt torturi spectaculoase, care adaugă o notă de eleganţă oricărui eveniment, indiferent de tema acestuia şi de locaţie. Poţi alege ca doar câteva din elementele de decor (precum florile, sau dantela aplicată pe tort) să strălucească în nuanţe metalice, sau un întreg nivel al tortului sa fie îmbrăcat în marţipan auriu.

Citeşte continuarea materialului pe csid.ro.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: tort , dulciuri , tendinţe