Gabriela Cristea a slăbit 10 kilograme, cu o dietă drastică. La ce alimente a renunţat

  • 937 afişări


Gabriela Cristea a slăbit 10 kilograme, cu o dietă drastică. La ce alimente a renunţat

12 martie 2018

Galerie foto

Gabriela Cristea a slăbit 10 kilograme, cu o dietă drastică. La ce alimente a renunţatGabriela Cristea a slăbit 10 kilograme, cu o dietă drastică. La ce alimente a renunţatGabriela Cristea a slăbit 10 kilograme, cu o dietă drastică. La ce alimente a renunţatGabriela Cristea a slăbit 10 kilograme, cu o dietă drastică. La ce alimente a renunţat

 

Vedeta a devenit mamă în urmă cu câteva luni, însă cât timp a alăptat nu s-a preocupat de kilgoramele în plus.
 

Foto: Facebook, Instagram


„Am vrut să o alăptez pe fetiţă şi de aceea, am preferat să nu ţin regim. Sănătatea ei a fost întotdeauna pentru mine pe primul plan. Orice dietă ar fi afectat lactaţia. Am luat kilograme în plus, dar, sincer, nu m-a interesat deloc. Victoria avea nevoie de lapte matern, aşa că atunci nu am ţinut cont de cât mănânc. Acum însă, situaţia s-a schimbat un pic, nu mai alăptez, astfel că trebuie să fac ceva şi pentru mine din punct de vedere fizic”, a declarat Gabi Cristea, conform wowbiz.ro.

Vedeta a dezvăluit şi dieta  pe care o urmează în prezent. “De când nu am mai alăptat, de la două luni şi jumătate, am încercat să ţin o dietă. De atunci, am renunţat la pâine, la grăsimi, la orice pentru a putea reveni la greutatea mea de dinainte de sarcină. Mănânc doar carne şi legume, peşte şi fructe de mare pe grătar sau la abur. Nu mai pun nici măcar ulei în salate, le prepar doar cu sare şi oţet. Nu e tocmai comod, însă totul a avut rezultat, căci am reuşit să slăbesc aproape zece kilograme”, a mai declarat Gabriela Cristea.


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: gabriela cristea , dieta