Gina Pistol, adevărul despre operaţiile estetice. Cum arăta înainte să apeleze la bisturiu

  • 12132 afişări

Gina Pistol, adevărul despre operaţiile estetice. Cum arăta înainte să apeleze la bisturiu

14 februarie 2018

Galerie foto

Gina Pistol, adevărul despre operaţiile estetice. Cum arăta înainte să apeleze la bisturiuGina Pistol, adevărul despre operaţiile estetice. Cum arăta înainte să apeleze la bisturiuGina Pistol, adevărul despre operaţiile estetice. Cum arăta înainte să apeleze la bisturiuGina Pistol, adevărul despre operaţiile estetice. Cum arăta înainte să apeleze la bisturiu

 

Deşi frumoasă de la natură, Gina Pistol a considerat că are nevoie de intervenţia medicului estetician pentru a avea o imagine desăvârşită.

Foto: Mediafax

“Atunci când suferi o intervenţie chirurgicală şi rezultatul nu este cel dorit, e foarte neplăcut”, spune Gina Pistol de fiecare dată când e întrebată despre operaţiile estetice.

Pistol a cheltuit mult mai mult pentru a-şi repara nasul şi buzele, distruse de primul medic estetician la care a apelat. Pentru 4 operaţii la nas şi mai multe la buze, Pistol a cheltuit mai bine de 12.000 de euro.
Apoi, Gina şi-a tăiat pleoapele şi buzele.

"Eu semăn cu mama. Mama la 50 şi ceva de ani are pleoapele foarte lăsate, încât colţul extern al ochiului este acoperit de pleoapă. Am văzut că o moştenesc, aveam probleme la machiaj, colegii îmi spuneau să stau cu ochii mai mari... Acum ochii sunt mai mari, par mai odihnită şi era păcat de ei. A luat foarte puţin din ele. După operaţii eram într-un mare fel. Domnul doctor a avut foarte mare răbdare cu mine. Îmi era teamă că nu ştii ce se întâmplă (...) Am fost tăiată. N-am avut voie să râd câteva zile. M-am întors la domnul doctor să mă panseze pentru că mi s-au desfăcut firele de la râs şi m-a certat", a povestit Gina Pistol.

Înainte să devină persoană publică, vedeta tv a fost operator la un centru de copiere şi vânzătoare la un chioşc din Roşiorii de Vede, după care a venit în Bucureşti, unde a lucrat la o firmă de articole sportive.
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: gina pistol , operatii estetice