Kirstie Alley, transformare uluitoare! A slăbit 22 de kilograme renunţând la 3 alimente

  • 368 afişări
21 iunie 2018
Kirstie Alley, transformare uluitoare! A slăbit 22 de kilograme renunţând la 3 alimente

Galerie foto

Kirstie Alley, transformare uluitoare! A slăbit 22 de kilograme renunţând la 3 alimente (galerie foto)Kirstie Alley, transformare uluitoare! A slăbit 22 de kilograme renunţând la 3 alimente (galerie foto)Kirstie Alley, transformare uluitoare! A slăbit 22 de kilograme renunţând la 3 alimente (galerie foto)Kirstie Alley, transformare uluitoare! A slăbit 22 de kilograme renunţând la 3 alimente (galerie foto)

Kirstie Alley nu a arătat niciodată mai bine! Actriţa în vârstă de 66 de ani se mândreşte cu transformarea sa uluitoare, reuşind să slăbească 22 de kilograme.

Kirstie Alley este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate actriţe. Deşi a avut o perioadă în care a luat proporţii, iar apariţiile sale erau neglijente, actriţa a decis să facă o schimbare în viaţa ei şi a început să renunţe la vechiurile obiceiuri, fiind mult mai disciplinată.

“Sunt mult mai disciplinată. Iubesc prăjiturelele cu zahăr, ornate cu figura lui Moş Crăciun şi brazi, dar nu mi-am mai comandat şi  nici nu am mai consumat. De multe ori le ofer cadou”, a spus Kirstie pentru People.

De altfel, actriţa a mărturisit că pentru a reuşi să slăbească 22 de kilograme, a renunţat la alte două alimente pe care obişnuia să le consume în exces: linguini cu scoici şi brânza. Pentru a-şi menţine greutatea, în ultimii doi ani, Kirstie s-a ajutat de dieta lui Jenny Craig, program care presupune să slăbeşti cu ajutorul alimentelor semipreparate.

“Acum mă menţine cu ajutorul dietei Jenny Craig la care apelez o dată pe zi, iar în restul zilei consum ce vreau, dar am şi consultantul meu care mă urmăreşte în timpul dietei. Dacă mă simt rău, o sun şi-mi dă câteva sfaturi şi mă ajută cu câteva trucuri”, a spus actriţa.

Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: dieta , slabire , alimente , kirstie alley , sileuta