Kylie Jenner şi-a scos toate fillerele din buze. Cum arată acum

  • 514 afişări
09 iulie 2018

Kylie Jenner şi-a scos toate fillerele din buze. Cum arată acum

Galerie foto

Kylie Jenner şi-a scos toate fillerele din buze. Cum arată acumKylie Jenner şi-a scos toate fillerele din buze. Cum arată acumKylie Jenner şi-a scos toate fillerele din buze. Cum arată acumKylie Jenner şi-a scos toate fillerele din buze. Cum arată acum
 
Avea doar 16 ani când şi-a mărit pentru prima oară buzele şi a devenit cea mai bogată din familia Kardashian după ce a lansat un imperiu al cosmeticelor pentru buze. 
Foto: Instagram
 
Acum, şi-a şocat fanii dezvăluind că a renunţat la fillerele care-i făceau buzele voluptuoase. 
 
La 16 ani, Kylie a apelat la medicul estetician pentru augmentarea buzelor, după ce un băiat a remarcat cu surprindere că sărută bine, în ciuda buzelor sale "subţiri".
 
Mult timp, a negat această intervenţie, dar buzele sale noi au creat o adevărată isterie printre fane şi, după lansarea unor kituri de cosmetice speciale pentru buze, Kylie s-a îmbogăţit peste noapte.
 
Acum însă, a renunţat la ceea ce a devenit brandul ei, anunţându-şi fanii că "am scăpat de toate fillerele". Aceştia s-au grăbit să o felicite şi să o complimenteze pentru felul în care arată. "Eşti mult mai drăguţă aşa".
 
 
 
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: kylie jenner , fillere