La 1,52 m, cântăreşte 44 kg. Ce dietă controversată ţine Kourtney Kardashian

  • 2263 afişări
17 mai 2018La 1,52 m, cântăreşte 44 kg. Ce dietă controversată ţine Kourtney Kardashian


Galerie foto

La 1,52 m, cântăreşte 44 kg. Ce dietă controversată ţine Kourtney KardashianLa 1,52 m, cântăreşte 44 kg. Ce dietă controversată ţine Kourtney KardashianLa 1,52 m, cântăreşte 44 kg. Ce dietă controversată ţine Kourtney KardashianLa 1,52 m, cântăreşte 44 kg. Ce dietă controversată ţine Kourtney Kardashian

Dintre surorile Kardashian, Kourtney este renumită pentru obsesia ei pentru diete şi fitness.
 

Foto: Instagram, Hepta

Mamă a trei copii, Kourtney cântăreşte, la 1,52 m, 44 de kilograme. Aşadar, ce face aceasta pentru a-şi menţine silueta firavă?

În fiecare dimineaţă, bea pe stomacul gol o soluţie pe bază de colagen şi apă, care are menirea de "a reduce celulita, ridurile, vergeturile şi menţine pielea, părul, dinţii şi unghiile sănătoase".

De asemenea, ia vitamina C şi alte vitamine esenţia precum B6, acid folic şi biotină. Apoi, bea un pahar cu apă şi oteţ din cidru de mere.

"Oţetul din cidru de mere are un milion de beneficii, printre cele mai importante fiind faptul că îţi ajută organismul să absoarbă mai eficient nutrienţii. Nu mănânc nimic până nu-mi fac exerciţiile, adică la două ore după ce mă trezesc".

Micul ei dejun arată cam aşa: un bol cu banane, kale, avocado, polen de albine şi seminţe chia; salată de citrice; sushi; tacos cu peşte; file de somon


Kourtney evită lactatele şi glutenul şi este, de asemenea, adepta perioadelor de post negru.


"Anul trecut, doctorul mi-a găsit un nivel sporit al metalelor în sânge, aşa că am început să mă interesez de detox şi post. O parte a detox-ului a implicate perioade intermitente de post negru, pe parcursul a 2-3 luni", a scris diva pe social media.

Are două metode de a posti: ori nu mai mănâncă nimic pentru 14-16 ore după cină, ori nu mai mănâncă nimic pentru 24 de ore.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: kourtney kardashian , dieta