La 1,70 m, are 53 de kg. Ce mănâncă în fiecare zi Kinga Sebestyen

  • 2115 afişări

La 1,70 m, are 53 de kg. Ce mănâncă în fiecare zi Kinga Sebestyen

05 decembrie 2017

Galerie foto

La 1,70 m, are 53 de kg. Ce mănâncă în fiecare zi Kinga SebestyenLa 1,70 m, are 53 de kg. Ce mănâncă în fiecare zi Kinga SebestyenLa 1,70 m, are 53 de kg. Ce mănâncă în fiecare zi Kinga SebestyenLa 1,70 m, are 53 de kg. Ce mănâncă în fiecare zi Kinga Sebestyen


La cei 43 de ani ai săi şi la înălţimea de 1,70 cm, Kinga Sebestyen are 53 kilograme şi un corp perfect tonifiat, rezultatul sportului pe ghete Kangoo Jumps pe care îl practică aproape zilnic.


Celebra antrenoare de Kangoo Jumps poate manca oricat de mult, pentru ca arde peste 1500 de calorii in urma fiecarui antrenament, dar ea alege sa manance sanatos.

„În prezent îmi este mult mai uşor să găsesc mâncare sănătoasă la restaurante sau în magazine. În urmă cu zece ani era dificil să îţi poţi menţine un stil alimentar sănătos pentru că găseai în magazine numai produse cu conservanţi, E-uri şi mult zahăr. Atunci trebuia să îmi iau mâncare la caserolă de acasă şi să am grijă să fac mult sport pentru a arde caloriile suplimentare ce se puteau depune ca grăsime. În prezent, am grijă ca zi de zi să mănânc ananas. Proaspăt taiat, pe care îl consum ca atare ori în combinaţie cu alte alimente. Dimineaţa beau un fresh de ananas, la prânz îl pun în salata cu pui, vita sau curcan, şi între mese, când mi-e poftă. Seara aleg o supă sau un peşte cu salată. Evit tot ce are zahăr, făină şi sucuri carbogazoase. De la o vreme evit şi lactatele”, declară Kinga Sebestyen. 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: dieta , kinga