Laura Cosoi, gravidă în cinci luni: "Nu m-am îngrăşat nici măcar un kg". Care e dieta ei în sarcină

  • 20957 afişări
07 februarie 2018Laura Cosoi, gravidă în cinci luni: "Nu m-am îngrăşat nici măcar un kg". Care e dieta ei în sarcină

Galerie foto

Laura Cosoi, gravidă în cinci luni: "Nu m-am îngrăşat nici măcar un kg". Care e dieta ei în sarcinăLaura Cosoi, gravidă în cinci luni: "Nu m-am îngrăşat nici măcar un kg". Care e dieta ei în sarcinăLaura Cosoi, gravidă în cinci luni: "Nu m-am îngrăşat nici măcar un kg". Care e dieta ei în sarcinăLaura Cosoi, gravidă în cinci luni: "Nu m-am îngrăşat nici măcar un kg". Care e dieta ei în sarcină

 

Gravidă în 5 luni, Laura Cosoi nu s-a îngrăşat nici măcar un kilogram.
Foto: Facebook


Până acum, Laura a avut parte de o sarcină uşoară şi nu a luat deloc în greutate.

"Nici nu m-am îngrăşat, nici măcar un kilogram, deşi sunt în 5 luni însărcinată. Am mereu grijă când sunt la repetiţii sau plecată pe drumuri să am legume, fructe, beau foarte multă apă", a spus ea.

Laura Cosoi şi soţul ei, Cosmin Curticăpean, vor deveni pentru prima oară părinţi şi vor avea o fetiţă.

"Cred că sunt cea mai nepregătită femeie însărcinată din zilele naostre. Nu am făcut camera copilului, nu ştiu unde voi naşte, ştiu doar cu cine voi naşte, adică medicul.

Eu, când auzeam de femei însărcinate, mă gândeam că eu când voi fi însărcinată o să zac în pat, îmi va fi rău. Mă gândeam că are legătură cu vârsta. Altceva e să fii însărcinată la 20 de ani şi e altceva la 36. Nu stau de vorbă cu alte mămici, mă interesează să vorbesc cu Cosmin şi să îmi ascult corpul. Nu mi-am stresat doctorul şi întotdeauna am fost raţională ", a spus ea la un post de televiziune. 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: laura cosoi , gravida