Mark Wahlberg, dieta draconică pe care o ţine de un an de zile, la 47 de ani. ”La ora 8, mânânc în jur de 10 chiftele de curcan”

  • 169 afişări
13 septembrie 2018
Mark Wahlberg, dieta draconică pe care o ţine de un an de zile, la 47 de ani.  ”La ora 8, mânânc în jur de 10 chiftele de curcan”

Galerie foto

Mark Wahlberg, dieta draconică pe care o ţine de un an de zile, la 47 de ani.  ”La ora 8, mânânc în jur de 10 chiftele de curcan”Mark Wahlberg, dieta draconică pe care o ţine de un an de zile, la 47 de ani.  ”La ora 8, mânânc în jur de 10 chiftele de curcan”Mark Wahlberg, dieta draconică pe care o ţine de un an de zile, la 47 de ani.  ”La ora 8, mânânc în jur de 10 chiftele de curcan”Mark Wahlberg, dieta draconică pe care o ţine de un an de zile, la 47 de ani.  ”La ora 8, mânânc în jur de 10 chiftele de curcan”
Mark  Wahlberg a postat recent pe contul său de Instagram, în detaliu, regimul zilnic pe care l-a ţinut în urmă cu un an pentru rolul pentru care se pregăteşte.
 
Actorul în vârstă de 47 de ani a vorbit deschis despre regimul său alimentar, acesta fiind unul draconic. Într-o zi obişnuită, Mark se dă jos din pat la ora 02:30, înainte de o jumătate de oră de rugăciune. După micul dejun care are loc la ora 03:15, actorul are un antrenament de 95 de minute, urmat de o altă masă, duş, gustare, golf şi „recuperare în camera criogenică”, toate înainte de ora 10:30. Mark a mai dezvăluit că merge la culcare la ora 19:30, informează Adevărul. 
 
Micul dejun al actorului este unul foarte consistent, vedeta explicând că ”încep cu fulgi de ovăz, afine şi unt de arahide pentru micul dejun.” 
 
”Apoi îmi fac un shake cu proteine, trei burgeri de curcan, trei bucăţi de cartof dulce, dimineaţa, pe la 05:30.  La ora 8, mânânc în jur de 10 chiftele de curcan. La 10:30, îmi pregătesc o salată cu carne de pui la grătar şi cu două ouă fierte tari, măsline, avocado, castravete, roşie şi salată verde.  Apoi, la ora 13:00, mănânc o friptură New York cu ardei verzi. La 15:30, urmează pui la grătar şi pak choi. În jur de 17:30-18:00 servesc o minunată bucată de halibut sau cod sau un biban de mare, cu legume, poate câţiva cartofi gratinaţi şi pak choi. Şi în timpul zile beau foarte multă Aquahydrate (n.r. apă  alcalinizată, potrivită pentru sportivi şi oameni activi). Şi gata.”   
 
Mark  Wahlberg s-a pregătit intens pentru noul său rol din ”Mile 22”, unde a respectat regimul chiar şi în vacanţele cu familia.
 
Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: mark wahlberg , dieta , regim , rol