Michael Buble, despre lupta fiului său cu cancerul. "A fost un roller coaster"

  • 217 afişări
10 iulie 2018
Michael Buble, despre lupta fiului său cu cancerul. "A fost un roller coaster"

Galerie foto

Michael Buble, despre lupta fiului său cu cancerul. "A fost un roller coaster" (galerie foto)Michael Buble, despre lupta fiului său cu cancerul. "A fost un roller coaster" (galerie foto)Michael Buble, despre lupta fiului său cu cancerul. "A fost un roller coaster" (galerie foto)Michael Buble, despre lupta fiului său cu cancerul. "A fost un roller coaster" (galerie foto)
Michael Buble a vorbit despre cea mai dificlă periadă prin care a trecut, după ce a aflat de problemele grave de sănătate ale fiului său. În urmă cu doi ani, Noah, fiul în vârstă de trei ani pe atunci, a fost diagnosticat cu cancer la stomac, veste care l-a împins pe cântăreţul canadian în vârstă de 42 de ani să renunţe la muzică. 
 
În anul 2016, artistul anunţa că el şi soţia lui i-au o pauză de la carieră pentru a fi alături de micuţul Noah.
 
„Suntem devastaţi de această veste. Noi am fost întotdeauna foarte vocali în ceea ce priveşte importanţa familiei şi dragostea pe care trebuie să le-o oferim copiilor noştri. Eu şi soţia mea am luat o pauză de la carieră pentru a ne dedica tot timpul şi atenţia să-l ajutăm pe Noah să se însănătoşească“, declara artistul în 2016 potrivit Daily Mail.    
 
În urma tratamentului, Noah s-a recuperat, iar Michael a revenit asupra carierei sale,
 
„Din punct de vedere emoţional, a fost un roller coaster. Cred că viaţa te supune uneori la aceste grele încercări pentru a-ţi da o lecţie. O parte a acesteia a fost faptul că mi-a permis să văd lucrurile dintr-o altă perspectivă şi să preţuiesc mai mult tot ceea ce am în viaţa mea. Mă bucur de lucrurile mărunte acum“, a spus Michael Bublé într-un interviu pentru Entertainment Tonight. 
 
Michael Bublé este căsătorit cu fotomodelul şi actriţa argentiniană Luisana Lopilato, în vârstă de 31 de ani, din 2011. Artiştii au împreună doi copii, Noah, în vârstă de cinci ani şi Elias, în vârstă de doi ani. Acum, actriţa este însărcinată cu cel de-al treilea copil.   
 
Foto: hepta
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: michael buble , cancer , fiu