Monica Bârlădeanu, secretul siluetei de invidiat. La ce aliment a renunţat definitiv. "N-a fost greu"

  • 690 afişări
21 iunie 2018
Monica Bârlădeanu, secretul siluetei de invidiat. La ce aliment a renunţat definitiv. "N-a fost greu"

Galerie foto

Monica Bârlădeanu, secretul siluetei de invidiat. La ce aliment a renunţat definitiv. "N-a fost greu"Monica Bârlădeanu, secretul siluetei de invidiat. La ce aliment a renunţat definitiv. "N-a fost greu"Monica Bârlădeanu, secretul siluetei de invidiat. La ce aliment a renunţat definitiv. "N-a fost greu"Monica Bârlădeanu, secretul siluetei de invidiat. La ce aliment a renunţat definitiv. "N-a fost greu"

Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai atrăgătoare vedete din România. La vârsta de 39 de ani are o siluetă de invidiat şi nu mulţi ştiu care este secretul.

Vedeta este atentă cu imaginea ea, iar alimentaţia şi stilul de viaţă sunt cât se poate de organizate. Monica Bîrlădeanu a detaliat, pentru csid.ro, care este meniul ei dintr-o zi.

“Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă (cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi. În timpul zilei ronţăi din când în când migdale crude, cât să nu ajung la masă înfometată tare. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când”, a explicat vedeta.

Actriţa a afirmat că a eliminat definitiv dulciurile din dieta sa:

“Dulcurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci”.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!