Monica Pop, după patru operaţii: "Cancerul nu e o boală necruţătoare"

  • 2099 afişări
26 octombrie 2018
Monica Pop, după patru operaţii: "Cancerul nu e o boală necruţătoare"

Medicul oftalmolog Monica Pop a încurajat toţi bolnavii de cancer.

Doctorul a povestit a povestit la Antena Stars despre suferinţele prin care a trecut în ultimii ani, după ce i-a fost depistată o formă de cancer.

În urmă cu cinci ani, Monica Pop a fost diagnosticată cu cancer la colon. De atunci a făcut chimioterapie şi patru operaţii.  Deşi reuşise iniţial să invingă cancerul, boala i-a recidivat în urmă cu doi ani, însă Monica Pop nu şi-a pierdut speranţa, iar acum prin analize şi investigaţii periodice reuşeşte să ţină boala sub control.

„Ţin minte că au fost perioade în care trebuia să fac investigaţii în fiecare săptămână şi nu mi-a fost deloc uşor, dar a trecut. Sigur că sabia rămâne deasupra capului! Tratamentul dur l-am făcut până în noiembrie 2016 şi nu a fost deloc uşor. (..) O perfuzie dura 48 de ore! Din două în două săptămâni făceam acest lucru, foarte dificilă perioada. După trei ani am făcut o recidivă şi am fost nevoită atunci să mai suport o intervenţie chirurgicală. Pe mine munca, colegii, soţul şi fiica mea m-au ajutat în lupta cu boala. Mi-au fost un tratament pentru suflet”, dezvăluia, cu ceva timp în urmă, directoarea Spitalului de Urgenţe Oftalmologice.

„Vreau să mai spun ceva: sunt milioane de români care trăiesc datorită medicinei româneşti. La clinica unde eu m-am tratat de cancer, au murit doar doi oameni în cinci ani. Vorbesc despre persoane care sufereau de cancer. Este o boală curabilă! Şi nu mai vreau să aud jurnalişti care zic că este o boală necruţătoare! Un om care suferă de cancer şi aude aşa ceva se aruncă de la etaj. Cancerul nu este o boală necruţătoare! Eu sunt aici de atâţia ani! În prezent, mortalitatea prin cancer este de 20%, înainte era de 80%!”, a declarat recent Monica Pop

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: cancer , monica pop