Motivul pentru care Roxana Vancea s-a retras din televiziune. "“Am luat 12 kilograme într-o singură vară"

  • 2340 afişări
02 noiembrie 2018
Motivul pentru care Roxana Vancea s-a retras din televiziune. "“Am luat 12 kilograme într-o singură vară"

Galerie foto

Motivul pentru care Roxana Vancea s-a retras din televiziune. "“Am luat 12 kilograme într-o singură vară"Motivul pentru care Roxana Vancea s-a retras din televiziune. "“Am luat 12 kilograme într-o singură vară"Motivul pentru care Roxana Vancea s-a retras din televiziune. "“Am luat 12 kilograme într-o singură vară"Motivul pentru care Roxana Vancea s-a retras din televiziune. "“Am luat 12 kilograme într-o singură vară"

Într-un interval scurt de timp, Roxana Vancea s-a îngrăşat îngrijorător de mult.

Kilogramele în plus s-au depus peste tot, iar apariţiile matinalei, la tv, ajunseseră să o dezavantajeze. Se întâmpla acum trei, iar această situaţie era consecinţa unei afecţiuni. Acela a fost momentul în care Roxana Vancea a hotărât să facă o schimbare majoră, alegând un stil de viaţă sănătos.

“In urma cu 3 ani aveam cu vreo 12 kilograme mai mult fata de cat am acum. Ideea este ca, atunci, eu am avut niste probleme hormonale si m-am ingrasat intr-o singura vara. Adica nu am fost asa intotdeauna. Am avut probleme cu niste ovare polichistice si am avut menstruatie de 2 ori intr-un an. Asta in conditiile in care o femeie normala are menstruatie in fiecare luna. Eram asa… rotunda. Bine, aveam foarte mare pofta de mancare, nu pot sa zic ca nu mancam nimic si ma ingrasam, doar ma ingrasam foarte repede si din orice! Am mers la medic si am luat un tratament medicamentos homeopat. Am refuzat sa iau hormoni si alte nenorociri din astea si pana la urma mi-am revenit. Am combinat dieta, cu sportul si tratamentul”, a declarat Roxana Vancea.

Foto Facebook

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: roxana vancea , tv , televiziune