Simona Patruleasa: „Am fost uimita sa citesc si ca trebuie sa am 5 mese pe zi”

  • 237 afişări

Simona Patruleasa: „Am fost uimita sa citesc si ca trebuie sa am 5 mese pe zi”

22 noiembrie 2016


Genetica de ultima ora vine acum aproape de noi si ne arata cum trasaturile noastre genetice ne influenteaza greutatea corporala, modul cum facem exercitii fizice, cum asimilam si producem energie din alimente, cum eliminam toxinele, cum suntem susceptibili de a face unele boli comune, cum ne influenteaza sanatatea si multe altele.
 


Simona Patruleasa a incercat provocarea MyBodyGuide si a aflat lucruri uimitoare despre propriul organism: "Cu ajutorul testului de nutritie oferit de MyBodyGuide am reusit sa ma cunosc mai bine, sa imi dau seama ce anume trebuie schimbat in alimentatia mea. De exemplu, imi placea foarte mult mierea si o consumam cu regularitate. Rezultatul acestei analize insa mi-a demonstrat ca acest aliment nu este tocmai benefic pentru organismul meu. Mai mult, se pare ca zaharul, folosit in cantitati mici, imi face mult mai bine decat credeam. Am fost uimita sa citesc si ca trebuie sa am 5 mese pe zi, iar eu luam mult mai putine pana acum. Este un test extraordinar care merita facut o data-n viata".


MyBodyGuide se centreza atat pe analiza in sine, dar mai ales pe oferirea unui set concret de sfaturi despre cum sa iti optimizezi viata si sa eviti multe boli, avand acest corp unic si minunat, dar imperfect, cu care ai fost dotat de la nastere.

Astfel, prin Senzorii MyBodyGuide puteti afla:
o      De la ce va ingrasati si cum sa va mentineti greutatea, de 2,5 ori mai eficient decat daca nu v-ati cunoaste profilul genetic;
o       Cum sa va alcatuiti un regim de nutritie si exercitii fizice unic, individual, bazat pe profilul dvs. genetic, care sa va asigure o viata mai sanatoasa si plina de energie – nutritia personalizata la cel mai inalt nivel!;
o       Daca dvs. sau copilul dvs. puteti practica un anumit sport de performanta si astfel sa aveti de 5 ori mai mari sanse sa ajungeti campion, daca aveti un profil genetic adecvat fata de persoane cu un alt profil genetic, daca urmati pasii recomandati profilului dvs genetic;
o       La ce afectiuni sunteti predispus si apoi sa urmati sfaturile propuse pentru a micsora considerabil riscul aparitei acestora (ex. diabet zaharat, osteoporoza, hipertensiune, tromboza etc.);
o       Informatii suplimentare ce va pot indica alte schimbări necesare asupra stilului dumneavoastra de viata, avand in vedere ca nu puteti modifica sau schimba major ceea ce ati primit in mod unic la nastere: corpul. El va va insoti toata viata si va trebui ingrijit pe masura si in mod unic, ca sa performeze la cel mai inalt nivel!
"Aceste teste genetice, aduse sub conceptul MBG, vin in momentul in care stiinta a facut mari progrese, iar rezultatele sunt greu de contestat, avand in spate multe studii de valoare. In momentul in care ne-ar fi mult mai bine sa stim cum suntem facuti sa functionam si astfel sa luam decizii intemeiate, viata noastra se imbunatateste vizibil. Cand stii ca ai un instrument prin care poti slabi de 2,5 ori mai eficient, poti sa ai de 5 ori mai mari sanse sa performezi in sportul ales daca ai un profil genetic corespunzator, poti sa reduci riscul aparitiei unor boli comune de cateva ori, sa stii ce medicamente iti sunt utile si care nu, poti sa stii la ce alergii esti susceptibil, ce alimente iti sunt bune si care nu, nu poti decat sa lasi stiinta sa intre in viata ta si sa te ajute sa functionezi optim", spune Dorin Pirciog, initiatorul programului MyBodyGuide.Printre personalitatile care au avut curiozitatea sa afle mai multe informatii despre corpul lor si care si-au facut acest test revolutionar se numara si Dana Savuica:
"MyBodyGuide este intr-adevar ghidul vietii mele. La cei 46 de ani ai mei, este foarte important sa imi cunosc corpul, noile schimbari care survin si cum pot preintampina anumite probleme sau boli la care as putea fi predispusa. Citind acest ghid si fiecare particularitate a corpului meu expusa stiintific prin analizele de  ADN, am inteles ca sunt unica prin graficele care imi arata perfect balanta dintre siguranta si pericol. Mi se pare o descoperire extraordinara a stiintei care trebuie sa devina o parte fireasca a vietii noastre".


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: mybodyguide , romania