O vedetă de la noi bea 10 litri de apă pe zi! Care este motivul

  • 865 afişări
14 iunie 2018

O vedetă de la noi bea 10 litri de apă pe zi! Care este motivul

 

Galerie foto

O vedetă de la noi bea 10 litri de apă pe zi! Care este motivulO vedetă de la noi bea 10 litri de apă pe zi! Care este motivulO vedetă de la noi bea 10 litri de apă pe zi! Care este motivulO vedetă de la noi bea 10 litri de apă pe zi! Care este motivul
 
Aceasta a declarat că are zile când bea între 8 şi 12 litri de apă pe zi, aproape un sfert din greutatea ei.
 
Foto. Facebook
Chiar şi când e pe scenă, Andreea Antonescu, care acum are 35 de ani, are în permanenţă un bax de apă plată la îndemână, iar în portbagajul maşinii cu care se deplasează se află mereu o rezervă strategică de apă plată. 
 
“Dintotdeauna am băut multă apă, spune solista născută pe malul Dunării, la Galaţi, pentru libertatea.ro. Vă daţi seama ce miraţi au fost cei pe care îi chemam să îmi înlocuiască bidonul de 19 litri de apă de la dozator o data la două zile?! Sunt legendă, li se părea incredibil ca o singură persoană să consume atât. Între timp, am simplificat şi problema asta, am montat la robinet un purificator de apă potabilă, care elimină clorul, viruşii şi bacteriile”, adaugă  solista, care a ajuns să bea apă mai tot timpul, chiar şi când nu îi este sete.
 
Andreea nu consideră că setea sa nefirească îi poate produce probleme de sănătate.
 
Cantitatea recomandată de apă este aceea de 30-40 ml de apă pe kilogram. Astfel, o persoană cu o greutate de 50 de kg are ca necesar de apă 1,5 l iarna şi 2 l vara.
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: andreea antonescu , apa