Paula Seling, despre dieta ei drastică: ”Sunt zile în care trăiesc cu aer”

  • 5555 afişări
Paula Seling, despre dieta ei drastică: ”Sunt zile în care trăiesc cu aer”

09 februarie 2018

Galerie foto

Paula Seling, despre dieta ei drastică: ”Sunt zile în care trăiesc cu aer”Paula Seling, despre dieta ei drastică: ”Sunt zile în care trăiesc cu aer”Paula Seling, despre dieta ei drastică: ”Sunt zile în care trăiesc cu aer”Paula Seling, despre dieta ei drastică: ”Sunt zile în care trăiesc cu aer”

Paula Seling dezvăluie care este secretul siluetei ei de invidiat.

Foto: Facebook

Artista susţine că a învăţat de-a lungul vremii anumite reguli, asta pentru că, spunea ea, moştenirea genetică nu a ajutat-o şi are un metabolism tare lent.

”Eu pot să trăiesc şi cu nimic. Am zile în care nu mănânc şi nu păţesc nimic. Pur şi simplu trăiesc cu aer”, spune Paula Seling.

Cântăreaţa a dezvăluit faptul că nu mănâncă deloc carne, asta chiar dacă uneori poate organismul îi cere proteină animală.

”Neavând totuşi o dietă omnivoră cred că am anumite carenţe, ceea ce nu e neapărat un lucru bun.Ne asumăm decizia de a nu mânca deloc carne, doar din când în când peşte. A venit ca un fel de protest personal împotriva industriei cărnurilor şi a felului în care se tratează animale de consum,” recunoaşte Paula Seling.

Despre dieta ei şi a soţului său, despre experienţele personale şi profesionale, Paula Seling vorbeşte în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparenţe”, la Antena Stars.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: paula seling , dieta