Cum va arăta tortul de nuntă al Prinţului Harry şi Meghan Markle. "Li se potriveşte"

  • 867 afişări
21 martie 2018

Cum va arăta tortul de nuntă al Prinţului Harry şi Meghan Markle. "Li se potriveşte"

Galerie foto

Cum va arăta tortul de nuntă al Prinţului Harry şi Meghan Markle. "Li se potriveşte"Cum va arăta tortul de nuntă al Prinţului Harry şi Meghan Markle. "Li se potriveşte"Cum va arăta tortul de nuntă al Prinţului Harry şi Meghan Markle. "Li se potriveşte"Cum va arăta tortul de nuntă al Prinţului Harry şi Meghan Markle. "Li se potriveşte"

 

Meghan Markle şi Prinţul Harry oferă din ce în ce mai multe detalii despre ceea ce se preconizează a fi nunta anului în 2018.
 

Foto: Twitter


Cei doi au ales deja tortul pentru nuntă şi arată mai neobişnuit decât se aşteptau fanii. Nunta regală va avea loc pe 19 mai 2018, şi dat fiind faptul că evenimentul va avea loc în plină primăvară, prinţul Harry şi Meghan Markle au ales un ton pastelat pentru tort, care va decorat cu flori reale, comestibile.

A fost alegerea lui Meghan să lucreze cu Violet Cake, o cofetărie din Londra, cu a cărei proprietară a făcut în trecut un interviu.

Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor căsători la Capela St. George la Castelul Windsor, în acelaşi loc în care prinţul Charles şi Camilla şi-au jurat credinţă veşnică.  "Ce frumos, li se potriveşte", a comentat un internaut.


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: harry , tort de nunta , meghan