Robbie Williams rupe tăcerea despre problemele lui de sănătate: "Au găsit ceva la creier"

  • 751 afişări


Robbie Williams rupe tăcerea despre problemele lui de sănătate: "Au găsit ceva la creier"

14 decembrie 2017


Galerie foto

Robbie Williams: „Nu îmi mai pot mişca fruntea din cauza injecţiilor cu botox!” Robbie Williams: „Nu îmi mai pot mişca fruntea din cauza injecţiilor cu botox!” Robbie Williams: „Nu îmi mai pot mişca fruntea din cauza injecţiilor cu botox!” Robbie Williams: „Nu îmi mai pot mişca fruntea din cauza injecţiilor cu botox!”

Robbie Williams a dezvăluit că doctorii i-au descoperit o anomalie cerebrală în luna septembrie, motiv pentru care a fost internat timp de o săptămâna la terapie intensivă şi a fost nevoit să anuleze trei concerte pe care ar fi trebuit să le susţină în Rusia, în cadrul turneului „The Heavy Entertainment Show”.

Primele semne ale problemelor sale de sănătate au apărut chiar în timpul unui spectacol pe care îl susţinea în septembrie, în Zurich, a dezvăluit cântăreţul britanic. „Mi-a amorţit braţul stâng şi salivam excesiv. Mă durea capul şi îmi era greu să respir”, a spus artistul pentru tabloidul The Sun.
„Au găsit câteva anomalii, inclusiv ceva la creier, care părea să fie sânge”, a spus artistul, precizând că a fost internat la terapie intensivă, unde a rămas timp de o săptămână.

Cântăreţul s-a întors mai apoi în Los Angeles la soţia sa, Ayda Field, şi la copiii lor – Teddy, în vârstă de 5 ani, şi Charlie, în vârstă de 3 ani.
 „Am realizat că am 43 de ani, nu 23, şi că trebuie să am mai multă grijă de mintea şi corpul meu. Aşa că am început să fac yoga şi pilates şi să meditez. Am realizat că deşi am tot ceea ce am, nu sunt invincibil”, a mai spus cântăreţul, care a precizat că a renunţat la băuturile alcoolice încă de acum 18 ani.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: robbie williams , creier