Există un tratament care îţi oferă un zâmbet natural şi puternic pe viaţă

  • 248 afişări
Există un tratament care îţi oferă un zâmbet natural şi puternic pe viaţă

08 decembrie 2016


Decembrie este poate cea mai frumoasă perioadă a anului în care bucuriile sunt la ordinea zilei. Şi... în acest context nu poţi să nu zâmbeşti, nu-i aşa? Fie că îi zâmbeşti iubitului îndrăgostită mai mult ca niciodată, colegilor de la birou sau râzi în hohote cu fetele în seara de ieşit în oraş, zâmbetul poate fi cartea ta de vizită cea mai importantă.


Dr. Cristian Csapo-Martinescu, cu o experienţă vastă în estetica dentară, a fost cucerit de tratamentul Synergy Exclusive Crowns, un tratament premium de estetică dentară care îţi oferă un zâmbet natural şi puternic pe viaţă. O tehnologie digitală de ultimă oră creează în 3D coroanele dentare, după care artizanii în tehnica dentară finalizează lucrarea;  astfel se obtin cele mai naturale coroane dentare, cu cel mai înalt grad de puritate, capabile să se integreze perfect cu structura dintelui natural şi, important, cu rezistanţă pe viaţă.

 

În zilele noastre, din ce în ce mai multe persoane apelează la coroanele dentare sau faţetele dentare pentru a obţine un zâmbet perfect. Dr. Cristian Csapo-Martinescu semnalează ca este foarte important pentru pacient să fie în cunoştinţă de cauză când alege aceste proceduri, deoarece tehnologia şi tehnicile folosite fac diferenţa. În ultima perioadă, materia primă pentru coroane şi faţete a evoluat foarte mult, în prezent folosindu-se zirconiu pur deoarece se îmbină aspectul natural al lucrării cu rezistenţa pe termen lung, în cele mai multe cazuri pe viaţă. Un alt mare avantaj precizează Dr. Csapo-Martinescu este faptul că zirconiul oferă un aspect translucid, astfel încât coroanele sau faţetele să fie imposibil de deosebit de dintele natural. Bineînţeles că putem vorbi şi de un beneficiu emoţional major care se referă la gradul de confort al pacientului şi la o stimă de sine crecută.

Dr. Csapo-Martinescu punctează cele mai importante aspecte ale coroanelor sau faţetelor dentare Synergy Exclusive pentru un zâmbet natural şi puternic pe viaţă:

-          Estetica impecabilă

-          Garanţia pe viaţă

-          Rezistenţa la pete sau la eventuale traume

-          Biocompatibile cu organismul

-          Participi integral la crearea zâmbetului tău şi poţi vedea încă de la inceputul tratamentului rezultatul final pe care îţi doreşti să îl obţii cu ajutorul tehnologiei digitale de ultimă oră

Ai nevoie de coroane dacă ai dinţi ciobiţi sau rupţi, dacă ai suferit o traumă dentară sau dacă ai suferit un tratament de canal care necesită o restaurare protetică.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: tratament , zambet