In ADN sta scris cum facem exercitii fizice pentru rezultate optime

  • 423 afişări
In ADN sta scris cum facem exercitii fizice pentru rezultate optime

27 ianuarie 2017

"Fac sport des, insa nu reusesc sa slabesc". Replica asta poate parea cunoscuta multora dintre noi si, in multe cazuri, se abandoneaza programul de slabit si se reiau obiceiurile nesanatoase.


Procesul este unul destul de complex, mai ales ca un program de slabit trebuie vazut in ansamblu – dieta, exercitii fizice si o stare buna de sanatate.

Specialistii recomanda testul ADN pentru controlul greutatii, care releva informatii unice si foarte exacte despre cum reactioneaza organismul, despre ce anume trebuie evitat sau ajustat in dieta si ce program unic de exercitii ar face mixul optim. Raportul primit in urma testului ADN contine un tabel amplu, din care se poate alege atat sportul, cat si durata si frecventa antrenamentelor.

Cum functioneaza programul

In primul rand, decideti de cate ori pe saptamana doriti sa faceti exercitii fizice aerobice. Cu cat faceţi mai rar antrenamente, veti avea nevoie de mai mult timp in cadrul unui antrenament pentru a arde numarul necesar de calorii. Dupa ce aţi decis cat de des doriti sa va antrenati in fiecare saptamana, trebuie sa va alegeti seturile de exerciţii preferate, conform tabelului continut in raport. Bineinţeles, puteti sa combinaţi diverse tipuri de exercitii. Daca decideti sa va antrenaţi de patru ori pe saptamana, puteti alege sa jucaţi fotbal de doua ori pe saptamana şi sa faceti alpinism de doua ori pe saptamana. Durata de timp pe care trebuie sa o dedicati fiecarei activitati este inclusa in raport.

Este posibil sa pierdeti in greutate printr-o buna motivatie si beneficiind de un plan bun, insa studiile in domeniu au aratat ca procesul de slabit are un succes mult mai mare atunci cand este  asistat de profesionisti in materie. Puteti opta sa va faceti abonament la o sala de sport, iar un antrenor personal sa va indrume pas cu pas sau puteti combina mersul la sala cu sport in aer liber.

In paralel cu programul de sport, analiza ADN aduce informatii clare despre cele peste 1000 alimente si cum ne influenteaza ele greutatea. In unele cazuri, rezultatele pot fi suprinzatoare si ne pot arata cum un aliment pe care il evitam pana atunci si care ne place foarte mult poate fi consumat fara probleme sau, un altul despre care stiam ca nu ingrasa, sa ne influenteze negativ greutatea.

"Prin Senzorul de Control al Greutatii, test ADN de ultima ora oferit de genetica moderna in Romania, se obtine un raport extrem de detaliat care ofera solutii strict personalizate si foarte eficiente asupra dietei noastre (nr. mese pe zi, continutul acestora, nr. de calorii) si asupra tipului, duratei si frecventei exercitiilor fizice pe care le putem alege dintr-o lista foarte generoasa", declara medicul Dorin Pirciog (www.mybodyguide.ro)

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: adn , slabire