Secretul Salmei Hayek pentru picioare fără celulită şi vergeturi. Costă aproximativ 10 lei

  • 3778 afişări
13 aprilie 2018

Secretul Salmei Hayek pentru picioare fără celulită şi vergeturi. Costă aproximativ 10 lei

Galerie foto

Secretul Salmei Hayek pentru picioare fără celulită şi vergeturi. Costă aproximativ 10 leiSecretul Salmei Hayek pentru picioare fără celulită şi vergeturi. Costă aproximativ 10 leiSecretul Salmei Hayek pentru picioare fără celulită şi vergeturi. Costă aproximativ 10 leiSecretul Salmei Hayek pentru picioare fără celulită şi vergeturi. Costă aproximativ 10 lei

 

La 50 de ani, Salma Hayek arată fantastic, atât la chip cât şi la corp.

Foto: Instagram
Vedeta a dezvăluit în repetate rânduri că nu a apelat la niciun medic estetician şi că foloseşte doar remedii naturale, care o ajută să se menţină tânără. Pentru abdomen şi picioare perfecte, Salma spune că nu tratamentele costisitoare sunt soluţia, ci ingredientele naturiste, printre care şi pudra de Mimoza Mayam.

“Bunica mea şi-a dorit să devină chimistă, dar la vremea respectivă nu s-a putut. De aceea, ea a început să studieze plantele pe care mexicanii şi indienii le foloseau ca tratamente”, declara Salma Hayek pentru popsugar.com.

Pudra de Mimoza Mayam conţine tepezcohuite, un ingredient activ ce era folosit în vechime pentru tratarea arsurilor, a vergeturilor şi a acneei. Pentru că este bogată în nutrienţi, pudra va stimula producţia de colagen, iar amestecată cu apă, se tranformă într-o pastă ce poate fi aplicată pe pielea cu probleme.

Pudra de Mimoza Mayam, pe care o foloseşte Salma Hayek în tratarea vergeturilor se găseşte şi în România, în magazinele naturiste şi costă aproximativ 10 lei, potrivit teotrandafir.com.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: salma hayek , vergeturi