Shakira caută cel mai bun chirurg ORL din lume. Are mari probleme de sănătate

  • 712 afişări

 Shakira caută cel mai bun chirurg ORL din lume. Are mari probleme de sănătate

07 decembrie 2017

Galerie foto

 Shakira caută cel mai bun chirurg ORL din lume. Are mari probleme de sănătate Shakira caută cel mai bun chirurg ORL din lume. Are mari probleme de sănătate Shakira caută cel mai bun chirurg ORL din lume. Are mari probleme de sănătate Shakira caută cel mai bun chirurg ORL din lume. Are mari probleme de sănătate

Foto: Instagram

Cântăreaţa columbiană a anunţat că este afectată de hemoragie la corzile vocale, iar acum este în căutarea celui mai bun chirurg ORL din lume, relatează miercuri ziarul spaniol La Vanguardia.


Artista şi-a suspendat primele concerte din turneul său european "El Dorado".

Problemele de sănătate au forţat-o pe Shakira să îşi amâne întreg turneul pentru anul 2018. Această tribulaţie se adaugă altor probleme cu care se confruntă îndrăgita cântăreaţa, precum criza prin care trece relaţia sa cu fotbalistul catalan Gerard Pique cu care a fost văzută recent certându-se aprins într-un restaurant din Barcelona.

Pe lângă această afecţiune medicală, cântăreaţa columbiană se confruntă şi cu alte probleme: ea a fost inclusă pe lista vedetelor anchetate în aşa numitul scandalul ''Paradise papers'', privind practicile de optimizare fiscală la scară mondială.

Shakira, locuieşte oficial în Barcelona, dar şi-ar fi declarat domiciliul în Bahamas din motive fiscale şi şi-ar fi transferat în Malta şi Luxemburg drepturile sale de autor, în valoare de aproximativ 31,6 milioane de euro, potrivit ziarului Le Monde.


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: shakira , orl