Shakira, dezvăluiri în premieră despre problemele de grave de sănătate. De ce a refuzat operaţia

  • 4985 afişări
14 august 2018


Shakira, dezvăluiri în premieră despre problemele de grave de sănătate. De ce a refuzat operaţia

 

Galerie foto

Shakira, dezvăluiri în premieră despre problemele de grave de sănătate. De ce a refuzat operaţiaShakira, dezvăluiri în premieră despre problemele de grave de sănătate. De ce a refuzat operaţiaShakira, dezvăluiri în premieră despre problemele de grave de sănătate. De ce a refuzat operaţiaShakira, dezvăluiri în premieră despre problemele de grave de sănătate. De ce a refuzat operaţia
 
Shakira vorbeşte despre „cea mai dificilă perioadă din viaţa ei”.
Foto: Hepta
 
 
Shakira, care este iubita fotbalistului Gerard Pique şi are doi copii, a trecut printr-o dramă în 2017, atunci când probleme serioase la corzile vocale aproape că au lăsat-o fără voce.
 
„A fost mult mai grav decât o hemoragie la corzile vocale. Am avut leziuni vasculare. Au fost momente în care mă îndoiam că voi mai putea veni vreodată în faţa unei mulţimi să cânt din nou piesele mele. Chiar am crezut că nu voi mai cânta vreodată”, a spus artista, conform BBC.
 
„În mod miraculos şi contrar la tot ceea ce au prezis medicii, m-am recuperat în mod natural. Mi-au recomandat intervenţia chirurgicală, dar leziunea a dispărut complet din corzile mele vocale. Chiar a fost un miracol. Am învăţat să mă rog. În ultima vreme am uitat să mă rog, dar când treci prin ceva atât de greu, brusc îţi recapeţi credinţa. I-am promis lui Dumnezeu că dacă voi putea să-mi mai folosesc vocea vreodată, voi sărbători acest lucru în fiecare seară şi asta fac”, a mai dezvăluit columbianca.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: shakira , operatie