Stela Enache, secretul unei siluete de invidiat, la 68 de ani. Cum se menţine la 58 de kilograme

  • 407 afişări
02 iulie 2018
Stela Enache, secretul unei siluete de invidiat, la 68 de ani. Cum se menţine la 58 de kilograme

Galerie foto

Stela Enache, secretul unei siluete de invidiat, la 68 de ani. Cum se menţine la 58 de kilograme (galerie foto)Stela Enache, secretul unei siluete de invidiat, la 68 de ani. Cum se menţine la 58 de kilograme (galerie foto)Stela Enache, secretul unei siluete de invidiat, la 68 de ani. Cum se menţine la 58 de kilograme (galerie foto)Stela Enache, secretul unei siluete de invidiat, la 68 de ani. Cum se menţine la 58 de kilograme (galerie foto)

Stela Enache a vorbit într-un interviu despre cum reuşeşte să se menţină în formă şi să ducî o viaţă activă.

Artista în vârstă de 68 de ani are o siluetă de invidiat, trasă prin inel şi cântăreşte doar 58 de kilograme. Nu face sport, însă este foarte atentă să aibă un stil de viaţă sănătos.

„Nu fac sport, dar am noroc cu o genă bună şi mi-am format, de-a lungul anilor, un stil alimentar sănătos. Nu mănânc deloc dulce, ar putea să nu existe din punctul meu de vedere. Iar pâine şi făinoase doar la zile mari“, a declarat interpreta pentru click.ro.  

Stela Enache a vorbit şi despre stilul ei şi rutina de frumuseţe, mărturisind că nu doarme niciodată machiată şi foloseşte creme de calitate. În plus, artista le-a oferit şi femeilor un sfat din punct de vedere vestimentar.

„Mie îmi plac hainele clasice care nu se demodează. M-am obişnuit ca atunci când ies din casă să fiu tot timpul aranjată. Nu mă culc niciodată machiată şi folosesc creme de bună calitate, chiar dacă sunt un pic mai scumpe. Pentru a evolua în viaţă, trebuie să fii destul de critică cu tine însăţi. Să stai în oglindă, să te uiţi la tine şi să îţi zici singură: «asta îmi vine bine, asta nu îmi vine bine». Aşa evoluează o femeie. Din punctul meu de vedere, din garderoba unei doamne sau domnişoare nu trebuie să lipsească un taior şi o rochie de culoare neagră, le-aş recomanda tuturor în viaţa de zi cu zi să se îmbrace lejer, comod, dar în acelaşi timp elegant“, a povestit artista. 

Foto: Facebook

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: stela enache , silueta