Cunosti secretele alimentatiei sanatoase?

Cunosti secretele alimentatiei sanatoase?

Cunosti secretele alimentatiei sanatoase?

Fiecare dintre noi e mai mult decat dispusa sa dea sfaturiprietenelor care tocmai au inceput o dieta si, in teorie, parem castim totul despre un regim alimentar ideal. Totusi, ce amanunte itiscapa si ce te impiedica sa adopti o alimentatie 100% sanatoasa?Afla acum!

1 / 10 Ce digera stomacul tau prima data?
2 / 10 Care dintre aceste bauturi are mai putine calorii?
3 / 10 Ce efect are alcoolul asupra sistemului tau digestiv?
4 / 10 Care desert ingrasa mai putin?
5 / 10 Cerealele ingrasa doar daca le mananci cu lapte...
6 / 10 Ce sucuri poti consuma fara sa-ti faci griji pentru silueta?
7 / 10 Produsele pentru diabetici si cele de post pot fi considerate dietetice?
8 / 10 Ce stii despre pastilele de slabit?
9 / 10 Popcornul ingrasa?
10 / 10 De cate calorii in exces e nevoie ca sa te ingrasi un kilogram?
Trebuie sa ai mult mai multa grija de tine!

Ca intre fete, iti putem spune ca organismul si silueta ta arputea avea de suferit din cauza... delasarii. Te-ai obisnuit samananci ce-ti place, cum iti place - fara a te mai intreba dacaalimentul respectiv intra in categoria sanatos sau "junk".

Chiar daca reusesti sa slabesti de fiecare data cand iti propui,ai un metabolism de invidiat care te salveaza sau nu ai avut nicioproblema de sanatate pana acum, a avea grija la alimentatie eesential!

Informeaza-te si respecta-ti organismul mai mult: poti incepe cuAbecedarul alimentatieisanatoase.

IQ-ul tau culinar e maxim!

Felicitari, stapanesti secretele de nutritie intocmai ca ospecialista! Esti genul de persoana "citita" si rabdatoare carepoate descifra eticheta unui aliment intr-un minut - si stieimediat ce ingrediente sunt daunatoare.

Totusi, ai grija ca toate informatiile pe care le detii sa nu-tifaca micile tentatii tot mai greu digerabile. Si tu ai voie sa"calci stramb" uneori! :)

Iar daca vrei ca alimentatia ta sanatoasa sa aiba un efectuimitor si asupra look-ului, afla care este meniulpreferat al pielii tale!

Esti pe drumul cel bun... nu te abate!

In societatea contemporana, mentinerea unei alimentatiisanatoase e o provocare pentru fiecare zi.

Uneori reusesti, alteori pur si simplu alegi calea mai usoara.Sa stii insa ca principiile unei alimentatii echilibratefunctioneaza pe termen lung, ceea ce inseamna ca trebuie sa aidisciplina si sa le urmezi perioade indelungate. Incearca saelimini micile "scapari" (shaorma, gustari tarziu in noapte, unpranz neobisnuit de consistent pentru ca esti stresata la munca) sisa optezi mereu pentru varianta sanatoasa.

Sa stii ca poti gasi cate cevadietetic / light chiar si la fast-food!